internet haber sitesi
Reklamı Geç

Chloe Ayling yaşadıklarını tek tek anlatacak

Altı gün boyunca İtalya'nın Milano kentinde esir olarak tutulan Chloe'ye ketamin enjekte edilmiş ve ünlü model bir çuval içerisinde hapsedilmişti.

Chloe Ayling yaşadıklarını tek tek anlatacak
Chloe Ayling yaşadıklarını tek tek anlatacak admin

Ülkemizde Biri Bizi Gözetliyor adı ile yayınlanan programın İngiltere versiyonuna katılan 21 yaşındaki Chloe Ayling, İtalya’ya seyahat vaadi ile kandırıldığı Lukasz Herba tarafından kaçırılmıştı. Bir çocuk annesi Chloe Ayling bir süre esir olarak tutulmuş ve tehdit edilmişti.

Olayın ardından yakalanan Lukasz, geçtiğimiz yıl adam kaçırma suçundan 16 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Suçlamaları reddeden Lukasz’in kardeşi Michal, İngiltere’den suçluların ülkeye iadesi kapsamında sınır dışı edildikten sonra ülkesinde hakkında dava açıldı.

Michal’in avukatı Simone Zancani, Chloe’nin önümüzdeki mayıs ayında görülecek olan davaya video konferans yöntemi ile dahil olacağını duyurdu. Zancani, Lukasz’ın duruşmasına katılmayan Chloe’nin bu sayede ifadelerinin dinleneceği ve böylece çapraz sorgu imkanı doğacağını belirtti. 21 yaşındaki Chloe, yaşanan kaçırılma vakasının bir reklam kampanyası olduğunu defalarca inkar etmişti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı