internet haber sitesi
Reklamı Geç

Kıvırcık Ali’nin çocukları ölüm haberini nasıl aldıklarını anlattı

2011 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Kıvırcık Ali'nin çocukları bugün katıldıkları canlı yayında babalarının ölüm haberini nasıl aldıklarını anlattı.

Kıvırcık Ali’nin çocukları ölüm haberini nasıl aldıklarını anlattı
Kıvırcık Ali’nin çocukları ölüm haberini nasıl aldıklarını anlattı admin

Kıvırcık Ali olarak tanınan ve 2011 yılında hayatını kaybeden Ali Özütemiz’in çocukları Eren ve Ecemsu Kanal D’de yayınlanan magazin programına konuk oldular.  İki kardeş babalarının ölüm haberini aldıkları anları canlı yayında anlattılar.

“BABAMDAN SONRA HEP BİR YANIMIZ EKSİK”

Babasının ölüm haberini askerdeyken öğrenen Eren Özütemiz, yaşadığı zor zamanları şöyle anlattı: “Babamdan sonra hep bir yanımız eksik. İnsanların babamı tanıması, her gördüklerinde bize ‘Kıvırcık Ali’nin çocukları demeleri her gün yaşadığımız bir sınav. Ben alıştığımı düşünüyorum ama kapıdan dışarı çıktığımda bir baba-oğul görsem psikolojim bozuluyor. 80 yaşında bir babayı kaybetmek ile 40 yaşında bir babayı kaybetmek farklı…

“BABAM BENİM YANIMA GELİYORDU”

Askerdeydim, benim yanıma geliyordu. Akşam da birlikte kız kardeşimi okuldan alacaktık.O sabah, asker arkadaşlarım beni televizyonun olduğu yere indirmediler. ‘Hadi bize saz çal’ diyorlar sürekli… O sırada Mustafa Özarslan, Nurettin Reçber ve bir kaç isim daha vardı… ‘İstanbul’a gidiyoruz’ dediler.

“BABAMIN ÖLDÜĞÜ İÇİME DOĞMUŞTU”

Nizamiyeden çıkana kadar haberim yoktu. Ta ki, babamı tanıyan bir komutan ‘Başımız sağ olsun evladım’ diyene kadar… İçime doğmuştu. Çünkü benim babam kolu kırılsa, bacağı kırılsa gelirdi. Acı çekip konsere çıkmış bir adam… Kimse beni bacağı kırıldı diye İstanbul’a götürmez.

“ÖLDÜĞÜNÜ GELEN MESAJLA ÖĞRENDİM”

Merhum Kıvırcık Ali’nin kızı Ecemsu ise o günü şöyle anlattı: “Ben evde bir koşuşturmaya uyandım. Dedeme bir şey oldu sandım. Anneme sordum, ‘korkma baban trafik kazası geçirmiş’ dedi. Ben mesajla öğrendim. ‘Başımız sağ olsun’ diye bir mesajdı. O andan sonra telefon bir yerde, ben bir yerde. sonra gözümü babamın başında açtım. 15 yaşındaydım ben babamı kaybettiğimde. Abime göre, daha farklı yaşadım bu kaybı.”

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı