internet haber sitesi
Reklamı Geç

AKP’li Belediye Başkanına vatandaş isyanı: Su akmıyor, cenabet geziyorum

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, seçim çalışması sırasında ilginç bir tepkiyle karşılaştı. Altay, vatandaşlardan oy isterken, bir vatandaş, “Benim suyum akmıyor. Cenabet geziyorum şu anda. Gidelim evime bakalım.” dedi. Başkan Altay, beklenmedik tepki karşısında ne yapacağını şaşırdı.

AKP’li Belediye Başkanına vatandaş isyanı: Su akmıyor, cenabet geziyorum
AKP’li Belediye Başkanına vatandaş isyanı: Su akmıyor, cenabet geziyorum admin

Sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre, AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik ilçesindeki seçim çalışmaları sırasında bir grup vatandaşa hitap etmek istedi. Bu sırada Altay’a yaklaşan bir kişi, “Ben KOSKİ’nin sayfasına da yazdım. Adım Mutafa Doğan. Evimde şu an su akmıyor.” dedi.

“Ben iş aş istemiyorum, suyumu verin”

Ne olduğunu anlayamayan Başkan Altay, “Sen şöyle gel ben bakacam. Bi dur ya, bi sakin ol. Bu kadar sinirli olmaz Ladikli.” diyerek Doğan’ı yanına çağırdı. Başkanın yanına çıkan Doğan, tepkisini şöyle sürdürdü: “Bir Ladikli olarak arkadaş, Mehmet Elmas Sokak, No 34’te ikamet ediyorum. Cenabet geziyorum, arkadaş şahit olun. Allah rızası için, cenabetim şu anda.”

Altay’ın “Provoke etme” diye müdahale etmesi üzerine Doğan konuşmaya devam etti: “Provoke değil başkanım, Allah için diyorum bak! Benim suyum akmıyor. Gidelim evime bakalım. Bir kahvemi iç… Şimdi ne var da su akmıyor? Ben susuzum susuz. Ben iş istemiyorum, aş istemiyorum, suyumu versinler.”

Tele 1

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı