internet haber sitesi
Reklamı Geç

Erdoğan: Anketlere güvenim kalmadı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN Türk yayınında yerel seçim propagandası yaptı.

Erdoğan: Anketlere güvenim kalmadı
Erdoğan: Anketlere güvenim kalmadı admin

Anketlere güveninin kalmadığını söyleyen Erdoğan, özellikle Ankara’yı işaret ederek; “Ankara’da tecrübe ve dürüstlük önem arzediyor. Ankara’ya çok çok önemli bir ismi aday olarak koyduk. Mehmet Özhaseki Bey 5 dönem Kayseri’de belediye başkanlığı yapmış arkadaşımız,” dedi.

Erdoğan şöyle konuştu;

“Benim anketlere güvenim kalmadı.Doğru dürüst bir tanesi yaklaşıyor. Açık ara bu işi tutturamadılar. Ankara’da tecrübe ve dürüstlük önem arzediyor. Ankara’ya çok çok önemli bir ismi aday olarak koyduk. Mehmet Özhaseki Bey 5 dönem Kayseri’de belediye başkanlığı yapmış arkadaşımız. HDP’nin belediyeleri olduğu, terör örgütlerinin olduğu yerlerde Mehmet Bey gitti. Diyarbakır’a bakın, tanıyamazsınız. İstanbul’dan bazı yerlere göre çok daha iyi bir konumda.

Şimdi Ankara’da Mehmet Özhaseki Bey yoğun bir çalışma içerisinde. Ankaralılar sayın Özhasekiler devam kararını verirse inanıyorum ki, Ankaralılar çok şey kazanacak. CHP’li adayın afişlerinde CHP’nin logosu yok. CHP’nin adayı olduğu bilinirse oy alamayacağını o biliyor. Tabii siyaset bir defa şeffaf olarak yapılır, gizli yapılmaz. Burada kendine güveni olmayanların oluşturdukları beraberlik. CHP’nin yanında HDP var. HDP’nin arkasında kim var; PKK var. Şu anda İYİ Parti bunlara destek veriyor. Saadet bunlara destek veriyor. Özhaseki ise Cumhur’un adayı. Peki Mansur Yavaş kimin adayı? Çık açık açık söyle. Onu dediği anda benim vatandaşım değerlendirmesini ona göre yapacaktır, ‘bunun arkasında terör örgütü var’ diyecektir.”

(Birgün)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı