internet haber sitesi
Reklamı Geç

Erdoğan: Bunlar 4’lü çete

Erdoğan, muhalefet partilerine 'çete' dedi.

Erdoğan: Bunlar 4’lü çete
Erdoğan: Bunlar 4’lü çete admin

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’da bir toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, “Biz CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya’daki o şarlatana, Kandil’deki terör ağlarına taşeronluk yapmıyoruz. Bir de yanlarında adı iyi olan bir parti, bir de adı Saadet olan particik var. Bu dörtlü çete Cumhur İttifakı’na karşı birleşiyor,” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarının bazı kısımları şöyle:

“Geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerde Afyonkarahisar geleneğini yine bozmadı. Yüzde 55,4 ile AK Parti’yi zirveye taşıyan yüzde 68 gibi rekor bir oy oranı ile şahsımı Cumhurbaşkanlığına layık gören sizlere şükranlarımı sunuyorum. Biz partimizi burada kurduk, buradan yola çıktık. Ne bereketli bir yola çıkıştı, hamd olsun o günden bugüne 17 yıl hep tek başımıza iktidar olduk.

Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Türkiye 31 Mart günü hayati önemde bir seçim yaşayacak. İstikrar ve istikbalimizi oylayacaksınız. Vatanımızın geleceği için kritik bir karar vereceksiniz. 31 Mart günü oylarımızla, desteklerimizle, ülkemizle, özellikle ülkemize kurulan tuzağı bozmamız gerekiyor.

“BUNLAR 4’LÜ ÇETE”

Sizler bizi nasıl yalnız bırakmıyorsanız, biz de gece gündüz sizler için koşuyoruz. Afyon gelişsin, büyüsün, tarihine şanına layık hizmetleri alsın diye mücadele ediyoruz. Gönül kazanacaksın ki hizmet vereceksin. Biz siyasetimi kalpleri fethetme siyasetidir. Biz CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya’daki o şarlatana, Kandil’deki terör ağlarına taşeronluk yapmıyoruz. Bir de yanlarında adı iyi olan bir parti, bir de adı Saadet olan particik var. Bu dörtlü çete Cumhur İttifakı’na karşı birleşiyor.

HDP’nin kongrelerinde bizim İstiklal Marşımız bile okunmaz. İstiklal Marşı’nı dahi okumayanlarla Bay Kemal sen nasıl kol kola giriyorsun, İYİ Parti sen nasıl bunlarla kol kola giriyorsun, Saadet sen nasıl kol kola giriyorsun? Bunlar, kongrelerinde benim şu güzel bayrağımı dahi astırmayanlardır.

Bugün CHP, milletimizi PKK ile tehdit edenlerin desteğine bel bağlamış bir zihniyetin işgali altındadır. Bugün CHP, ülkemizin gördüğü en alçak ihanet çetesi FETÖ’nün desteğiyle seçim kazanma hesabı yapan bir ekibin tasallutu altındadır.

Kılıçdaroğlu’na açtığım bütün davaları kazanıyorum. Biliyorsunuz birisinden 1,5 milyon, birisinden 1 milyon. İnşallah şimdi onları aldıktan sonra da hemen Mehmetçik Vakfımıza onu hibe edeceğiz. Çünkü Bay Kemal benim Mehmetçik’imi hep küçümsemiştir.

Bizi anlamak isteyen hiç uzağa gitmesin, gelsin Afyon’a baksın. Afyon’da toplam yatırım bedeli 1 milyar 112 milyonu aşan hizmet açılışını gerçekleştiriyoruz. Bütün yatırımların Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını diliyorum. 17 yılın öncesinin Afyon’u ile 2019’un Afyonu arasında dağlar kadar fark var. Yaptığımız yatırımlarla Afyon’un ihmaline son vermekle kalmadık, çağ atlattık. Son 16 yılda 21,5 kattrilyon yatırım yaptık.

(Birgün)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı