internet haber sitesi
Reklamı Geç

2019 Türkiye Manzaraları! Gölcük’te Bez Torba İzdihamı

Gölcük ilçesinde, “Torbam Elimde Çevrem Güvende” projesi kapsamında vatandaşlar tarafından dikilen bin 500 bez pazar çantası halka dağıtıldı. Halk, bez torbaları alabilmek için izdiham oluşturdu.

2019 Türkiye Manzaraları! Gölcük’te Bez Torba İzdihamı
2019 Türkiye Manzaraları! Gölcük’te Bez Torba İzdihamı admin

Gölcük Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan “Torbanı kendin yap” kampanyası çerçevesinde açılan pazar torbası dikim kursunda, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından 10 bin çanta dikildi.

Bez çanta dağıtım törenine, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ile diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Kaymakam Altıntaş, burada yaptığı konuşmada, çevrenin korunmasının önemine vurgu yaparak, “İşte burada atıkların değerlendirilmesi var. Kullanılmış yağ var, pil var. Tüm bunlar gelecekte çocuklarımızın iyi bir çevrede yaşamaları için önemli. Bugünde Halk Eğitim Müdürlüğümüz belediyemizle ortak işbirliğiyle sizlerin de katkılarıyla güzel bir etkinlik düzenlediler. Amacımız çevremizin korunması ve örnek olunması, farkındalık yaratılmasıdır.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ellibeş ise projenin, yasal düzenlemeler sonucunda uygulanmaya başladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Değerli Cumhurbaşkanımızın ve saygıdeğer eşleri himayesinde ülke genelinde başlatılan sıfır atık projesi kapsamında, Halk Eğitim Müdürlüğümüzün bünyesindeki usta öğreticilerimiz, GÖLMEK bünyesindeki öğreticilerimiz ve kursa katılanlar tarafından bez torbalar yapıldı.”

Anıtpark’ta açılan torba dikim standında vatandaşlara bin 500 torba dağıtımı yapıldı. 

(istekkocaeli.com)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı