internet haber sitesi
Reklamı Geç

Bakan Soylu, son rakamı açıkladı: Ölü sayısı 14 oldu

İstanbul Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "14 vatandaşımızı kaybettik. 14 vatandaşımızı da enkaz altından sağ çıkardık." dedi 11 kişinin de kayıp olduğunu ifade eden Soylu, "Bu olayda yakınlarını kaybedenler bilmelidirler ki bu olayın müsebbibi, sorumlusu kimse cezasını bulacaktır." diye konuştu.

Bakan Soylu, son rakamı açıkladı: Ölü sayısı 14 oldu
Bakan Soylu, son rakamı açıkladı: Ölü sayısı 14 oldu admin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Şu anda 47’nci saatteyiz. Çalışmalarımız aynı hızla devam etmektedir. AFAD’ın yönlendirmesiyle itfaiye, UMKE, 112 sağlık ve sivil toplum örgütleriyle çalışmalar aynı şekilde devam etmektedir. Şu ana kadar 14 kişiyi kaybettik, 14 vatandaşımızı da sağ çıkarabildik” dedi.

İçişleri Bakanı Soylu Kartal’da çöken binaya ilişkin son bilgileri verdi.

Soylu şunları söyledi:

“Dün akşam saat 11.00’de kayıp sayımız 11’di. O saatten sonra 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Sağ kurtulamadılar. Hafif yağmurun herhangi bir yavaşlatıcı engeli söz konusu değil. 14 yaralımızın durumu iyi. Göçük altında kalanları sağ salim şekilde çıkarmayı umut ediyoruz.”

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, da “Bakanlığımızla koordineli şekilde tüm ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı