internet haber sitesi
Reklamı Geç

Arzu Sabancı’dan Malta vatandaşlığı açıklaması

Arzu Sabancı, bazı Sabancı ailesi üyelerinin Malta vatandaşlığı almasıyla ilgili olarak, "Ben ve çekirdek ailem Malta vatandaşı değiliz. Vize kolaylığı sağladığı için çevremde birçok insan var Malta'dan vatandaşlık alan. Ama biz buna gerek duymadık, vatan sevgisi her şeyden mühimdir" açıklamasını yaptı.

Arzu Sabancı’dan Malta vatandaşlığı açıklaması
Arzu Sabancı’dan Malta vatandaşlığı açıklaması admin

Sabancı Ailesi üyelerinin Matla vatandaşlığı alması kamuoyunda gündem olmuştu. Vatandaşlık alan isimler arasında Erol Sabancı’nın kızları Çiğdem Sabancı Bilen ve Suzan Sabancı Dinçer de yer alıyordu. Suzan Sabancı Dinçer’in çocukları Ceyda Sabancı Dinçer ve Haluk Akay Sabancı Dinçer ile Çiğdem Sabancı Bilen’in eşi Faruk Bilen ve iki çocuğu da vatandaşlık almıştı.

‘BİZ BUNA GEREK DUYMADIK’

Konu Sabancı Ailesi’nin üyesi Arzu Sabancı’ya soruldu. Sabah Gazetesi’nden Tuba Kalçık’a konuşan Arzu Sabancı ‘Sabancı Ailesi’nden bazı kişilerin Malta vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Siz de Malta’dan vatandaşlık aldınız mı?’ sorusuna “Ben ve çekirdek ailem Malta vatandaşı değiliz. Vize kolaylığı sağladığı için çevremde birçok insan var Malta’dan vatandaşlık alan. Ama biz bun gerek duymadık, vatan sevgisi her şeyden mühimdir” açıklamasını yaptı.

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı