internet haber sitesi
Reklamı Geç

Emeklilerin maaş farkı ne zaman ödenecek? Bakan açıkladı!

Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı son dakika açıklaması ile emeklilerin maaş farklarının 25 Ocak'ta ödeneceğini duyurdu. Öte yandan SSK emeklilerine zamlı maaşları 17-26 Ocak, Bağ-Kur'lulara 25-28 Ocak'ta ödenecek.

Emeklilerin maaş farkı ne zaman ödenecek? Bakan açıkladı!
Emeklilerin maaş farkı ne zaman ödenecek? Bakan açıkladı! admin

emekli maaşı ile ilgili görsel sonucu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklamasında emekli fark ödemeleri ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, “Emeklilerimizin farkları ocak ayı içerisinde ödenecektir” dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklamasında emekli fark ödemeleri ile ilgili açıklamada bulundu. Fark ödemelerinin Ocak ayı içerisinde ödeneceğini kaydeden Bakan Selçuk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların aylıkları Ocak ayının 1’i ila 5’i  arasında ödendiği için, 1 Ocak 2019 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları, aylık almakta oldukları Banka ve PTT Şubelerince 25 Ocak 2019 tarihinde ödenecektir. Öte yandan, SSK gelir aylık almakta olanların aylıkları ödeme günleri olan 17 ila 26 Ocak 2019 tarihleri arasında, Bağ-Kur  gelir ve aylık almakta olanların aylıkları da ödeme günleri olan 25 ila 28 Ocak 2019 tarihleri arasında zamlı olarak ödenecektir.”

DHA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı