internet haber sitesi
Reklamı Geç

UFC dövüşçüsü Polyana Viana, kendisini soymaya kalkan hırsızı pişman etti!

Suç oranı yüksek olan ve sokaklarında hırsızlık tehlikesiyle dolaşmakta bir hayli zorlanılan Brezilya'da bu kez kaybeden soyguncu oldu. UFC dövüşçüsü Polyana Viana, kartondan silahla kendisini gasp etmeye kalkan saldırganı tekme tokat dövdü.

UFC dövüşçüsü Polyana Viana, kendisini soymaya kalkan hırsızı pişman etti!
UFC dövüşçüsü Polyana Viana, kendisini soymaya kalkan hırsızı pişman etti! admin

UFC’nin yıldız dövüşçüsü Polyana Viana, kendisini gasp etmek isteyen hırsızı döverek tanınmayacak hale getirdi. Soyguncunun fotoğrafını UFC Başkanı Dana White paylaştı.

26 yaşındaki Brezilyalı sporcu, Rio de Janeiro’da evinin önünde çağırdığı Uber aracını beklerken yanına genç bir erkek yaklaştı.  Önce saati soran saldırgan ardından silahı var gibi yaparak cep telefonu ve üzerindeki değerli eşyaları vermesi için UFC dövüşçüsü Viana’yı tehdit etti.

Ancak soymaya çalıştığı kişinin ünlü bir dövüşçü olduğunu bilmeyen saldırgan feci şekilde dayak yedi. Saldırganı döven Viana ise olay yerinden ayrılmayarak polisin gelmesini bekledi.

Konuyla ilgili konuşan 26 yaşındaki sporcu Viana, “Onunla karşılaştığım sırada yanıma oturdu. Saati sordu ve cevap verdim. Yanımdan ayrılmadığını farkedince bir terslik olduğunu anladım. Cebimden telefonumu almaya çalışırken ‘karşı çıkmaya çalışma silahım var’ dedi. Sonra elini silahına attı ancak yumuşak bir şey olduğunu anladım. Kartondan silah yapmıştı” ifadelerini kullandı.

Silahın sahte olduğunu anladıktan sonra yaşananları aktaran Viana, “Bana çok yakın mesafede duruyordu. Düşündüm ki, eğer gerçekten silahı varsa bana nişan alması için fazla imkanı yok. Ardından iki yumruk atıp bir de tekmeyle savuşturdum. Yere düştükten sonra üstüne çıkarak boğazından yakaladım. Ardından ‘şimdi polisi bekleyeceğiz’ dedim” şeklinde konuştu.

Saldırganın üzerinden çıkan kartondan silah

Polislere teslim edilen saldırgan karakola götürülmeden önce tedavi amacıyla hastaneye kaldırıldı.

UFC DÖVÜŞÜ NEDİR?

Ultimate Fighting Championship (UFC) ABD’li karma dövüş sanatları organizatör şirketidir. Dünyanın önde gelen birincil MMA promosyonudur ve sporda üst sıralarda yer alan dövüşçülere sahiptir. Amerika Birleşik Devletleri merkezli UFC’de dünya çapında etkinlikler yapılmaktadır. İlk Ultimate Fighting Championship etkinliği 12 Kasım 1993 tarihinde Denver, Colorado’daki McNichols Sports Arena’da yapıldı. İlk Ultimate Fighting Championship yarışmalarının amacı küçük kurallarla boks, Brezilya Jiujitsusu, sambo, güreş, Muay Thai, karate, judo ve diğer dövüş türleri arasında en etkili dövüş sanatını belirlemekti. Sonraki turnuvalarda dövüşçüler birden fazla dövüş türünü benimsemeye başladı ve şirket dolaylı yoldan bugünkü karma dövüş sanatları tarzına geçmiş oldu.

(Kaynak: SKOR Dış Haberler)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı