internet haber sitesi
Reklamı Geç

Hastanenin asansörü düştü!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde içerisinde 7 kişinin bulunduğu asansörün arıza nedeniyle düşmesi sonucu kardiyoloji uzmanı Doç. Dr. Murat Biteker'in bacağı kırıldı.

Hastanenin asansörü düştü!
Hastanenin asansörü düştü! admin

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Yönetimi’nden yapılan yazılı açıklamada, A Blok 3 numaralı asansörünün ani bir arıza sonucu düştüğünün tespit edildiği bildirildi.

OTOMATİK FREN SİSTEMİ DEVREYE GİRDİ AÇIKLAMASI

Bu tür olaylar için otomatik bir fren sistemi bulunan asansörün 1,5 katlık bir düşmenin ardından eksi 3. kata varmadan durduğu aktarılan açıklamada, şunlar belirtildi:

“Asansörlerin hepsi yeşil bandrollü olup bakım ve kontrol eksiği bulunmamaktadır. Kontrollerin tam ve zamanında yapılması teknik birimimiz tarafından denetlenmektedir. Hastanemizde sürekli olarak asansör firmasının bir elemanı bulunmaktadır ve ani arızalara müdahale etmektedir. Olay anında asansörde 7 kişi bulunduğu tespit edilmiştir. Asansördeki bir gebeyi koruma refleksi ile davranan bir hekimimizin bacağı kırılmış, yapılan ameliyat neticesi sağlık durumu iyi durumdadır. Diğerlerinde bir yaralanma söz konusu olmayıp sıkıntısız biçimde tahliye edildi.”

Açıklamada, olay anında asansörde bulunan hamile kadının önlem olarak hastanede gözlem altına alındığı, idare tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. AA

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı