internet haber sitesi
Reklamı Geç

CHP’nin İstanbul adayı İmamoğlu’ndan ilk açıklama

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi için adayı Ekrem İmamoğlu ilk açıklamasında, "İstanbul'un geleceği için yola çıkıyoruz" dedi.

CHP’nin İstanbul adayı İmamoğlu’ndan ilk açıklama
CHP’nin İstanbul adayı İmamoğlu’ndan ilk açıklama admin

Beylikdüzü’nün CHP’li Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adayı Ekrem İmamoğlu adaylığı kesinleştikten sonra şunları söyledi;

“Benim içinde özel, Beylikdüzü halkı içinde özel olan haberi alır almaz sizinle paylaşmanın onurunu yaşıyorum. Cümleme teşekkürle başlamak istiyorum. En başta sevgili eşime, sevgili çocuklarıma bütün aileme… CHP’nin Beylikdüzü teşikilatına, İstanbul il başkanımıza ve partinin tüm üst kurullarına ve en başta sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, tüm istanbul’a ve tüm Türkiye’ye yürekten teşekkür ediyorum.

İstanbullulara nasıl bir İstanbul istediğimizi anlatacağız. Dünyanın merkezi olması gereken bu güzel kentin tüm unsurlarını tüm dünya ile paylaşacağız. Erdemle, özenmli ahlaklı bir süreci tüm İstanbul’a yaşatacağımızdan emin olabilirler.

Ekrem İmamoğlu olarak İstanbul’un huzuruna çıkmış bulumaktayım. Beylikdüzün’de herkesin kalbini kazandığımız gibi tüm İstanbul’un kalbini kazanmaya geliyoruz. Allah beni hiç kimseye mahçup etmesin diyorum”

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı