internet haber sitesi
Reklamı Geç

Murat Özdemir gözaltına alındı

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gece polis merkezinde tutulan Özdemir'in alkollü olduğu belirtildi. Murat Özdemir işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Murat Özdemir gözaltına alındı
Murat Özdemir gözaltına alındı admin

Televizyonda yayınlanan bir yarışma programından diskalifiye olan Murat Özdemir'in, sosyal medya hesabından paylaştığı bir papağana işkence görüntüleri büyük tepki çekti. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hesabını etiketleyerek şikayette bulundu. Hayvan severler Murat Özdemir'e tepki için Beşiktaş'taki evine gitti. Bu sırada harekete geçen polis, Murat Özdemir'i evinde gözaltına alındı. Papağana da el konularak muhafaza altına alındı. Özdemir'in Beşiktaş asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri sürerken sağlık kontrolü için Kağıthane Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Murat Özdemir, eline aldığı bir papağana işkence yaparken görülüyor. Özdemir, eline aldığı papağanın boğazını sıkıyor.

POLİS MERKEZİ'NE GİRERKEN 'ACUN' DİYE BAĞIRDI
Sağlık kontrolünün ardından tekrar Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir, polis aracından indirildiği sırada 'Acun' diye bağırdı. 

ADLİYEYE GETİRİLDİ

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören Murat Özdemir adliyeye getirildi. Basın mensuplarının soruları üzerine “Elimi ısırdı. Ben bir şey yapmadımö diyen Özdemir'in, emniyetteki ifadesinde de  "Alkol aldım, ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Televizyonda yayınlanan bir yarışma programıyla tanınan Murat Özdemir, papağanına yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşınca büyük tepki gördü.  Dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir,  burada yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevkedildi. Ters kelepçeli olarak adliye binasına getirilen Özdemir, basın mensuplarının soruları üzerine “Elimi ısırdı. Ben bir şey yapmadımö dedi. Özdemir, sorgusu yapılmak üzere savcılığa götürüldü. Haber-Kamera: Özden ATİK-Müslim SARIYAR /İSTANBUL, (DHA) 

ALKOL ALDIM NE YAPTIĞIMI BİLMİYORUM
Geceyi Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'nde geçiren Murat Özdemir'in  "Katıldığım yarışmada haksız yere diskalifiye edildim. Daha sonra kendimi toparlayamadım. Psikolojim bozuldu. Dün de alkol aldım. Onun da etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi. 

TARIM VE ORMAN BAKANI TWİTTER'DAN DUYURDU
Konu ile ilgili bir açıklama da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den geldi. Resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Pakdemirli, bakanlık olarak suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyerek, "Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim. İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık"  dedi. 

ÖMÜR GEDİK VE HAYVANSEVERLER KARAKOLUN ÖNÜNE GELDİ
Murat Özdemir'in gözaltına alındığı Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği önüne hayvan severlerle birlikte sanatçı Ömür Gedik de geldi. Gedik, Özdemir için "Böyle bir insanın sokakta dolaşmaması geriyor" dedi.   Gedik yaptığı açıklamada, "Böyle bir insanın sokakta dolaşması, çoluğunun çocuğunun kızının, eşinin yanına gitmesi de tehlikeli. İnsanla insanlar diyorlar ya hani, benim için şu anda şurada bulunan papağan çok değerli. Bunun gerçekten sokakta dolaşmaması lazım. Ayrıca işkence ettiği papağanın bacağı kırık, Papağan zaten birini gördüğü zaman bağırıyor. Artık nasıl bir işkence gördüyse? Yasaklı bir ırk zaten, evinde bile bulundurmaması lazım. Bir tane de kedisi olduğunu öğrendik. Kedisi de zaten sürekli kaçıyormuş.  televizyon programında ünlü olması bile çok acı. Keşke bu insanlar televizyona çıkarılırken inceleme yapılsa. Kimleri ünlü yaptığımız ,kimlerin daha da ünlü olmak için hayvanlara veya insanlara eziyetler ettiğini düşünerek insanları televizyona çıkarsak. Umarım savcılık doğru karar verir ve dışarı çıkmaz. Yarın tekrar evine, kedisine, kızının yada eşinin yanına dönmez. Papağana büyük ihtimalle el konulacak. Bu olay bu raddeye getirilmemeliydi. Adamın akıl sağlığının yerinde olmadığı açıkça ortada. Ya bir hayvana yapacaktı. Ya bir çocuğa yapacaktı. Ya da bir kadına yapacaktı. Maalesef zaten hep hayvanlarla başlıyorlar. İnşallah adalet yerini bulur bu adam içeride cezasını çeker. İçeride verdiği ifadede, benim proteine ihtiyacım var. Getirin o kuşu kızartıp yiyeceğim diyormuş. Hala saçmalıyor" dedi. 

MURAT ÖZDEMİR'İN İŞKENCE YAPTIĞI PAPAĞAN TEDAVİ ALTINA ALINDI

Murat Özdemir'in işkence yaptığı papağan tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Murat Özdemir'in çektiği videodaki papağan yetkililer tarafından teslim alındı.

Veterinere götürülen papağan tedavi altına alındı. Papağanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

(DHA)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı