internet haber sitesi
Reklamı Geç

Müzisyen Dilek Türkan'a büyük ayıp! Aday olmasına rağmen Altın Kelebek Ödülleri'ne alınmadı

Müzisyen Dilek Türkan aday olmasına rağmen Altın Kelebek Ödülleri'ne alınmadı. Yaşadıklarını sosyal medyadan duyurmasının ardından içeri alınan Türkan törenden ayrıldı.

Müzisyen Dilek Türkan'a büyük ayıp! Aday olmasına rağmen Altın Kelebek Ödülleri'ne alınmadı
Müzisyen Dilek Türkan'a büyük ayıp! Aday olmasına rağmen Altın Kelebek Ödülleri'ne alınmadı admin

[Haber görseli]

Müzisyen Dilek Türkan aday olmasına rağmen Altın Kelebek Ödülleri'ne alınmadı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabı Intagram'dan paylaşan Türkan, "Altın Kelebek Ödülleri'nde ben de adayım ama şu anda içeri giremiyorum, sizinle paylaşmak istedim. Ödül alıp almamaktan ziyade kapıda bu şekilde geri çevrilmek çok enterasan. Destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Canlı yayın yapmasının ardından içeri alınan Türkan törenden ayrıldı. Gazetemize yaptığı açıklamada Türkan, davetiye listesinde olmamasının gerekçe gösterildiğini belirtti.

Sosyal medyadan da açıklama yaptı

Instagram hesabı üzerinden de açıklama yapan Türkan, "Pantene Altın Kelebek Ödüllerine aday gösterildiğim halde bu akşam gerçekleştirilen ödül törenine alınmamış olmaktan dolayı şaşkınlık içindeyim .

Bu ödülün halk oylaması ile verilmesi sebebi ile müziğimi seven ve oyları ile destek olan sizlere duyduğum saygı İzmir konserimden henüz dönmüş olmama rağmen kanımca orada olmam gerektiğini hissettirdi bana ve tüm yorgunluğuma rağmen bu törene gittim. Kapıdan geri çevrildiğimde bana göre pek de hoş olmayan bir hareketle instagramdan canlı yayın yaptım. Bu sizlerden özür dilemek içindi. Desteğinize duyduğum saygıdan dolayı. Yayını yaptığım için içeri alındım. Bu da çok tuhaftı.Aidiyetsizlik duygusu ile hemen oradan ayrıldım. Bu duyurum da organizasyona değil. Sizlere. Alışık olmadığım ve yabancı olduğum bir magazin dünyasının içine halk oylamasında bana oy veren kıymetli dinleyicilerim için dahil olmayı kabullendim. Netice ise; “Gerçeği aramak daima nefret edilecek bir şey ile karşılaşmayı göze almak demektir”

Ama güzel olan şey ise karşılaştığın tüm zorbalığa rağmen işine daha büyük istekle sarılmaktır. Şarkı söylemek için o kadar çok sebep var ki. En başta da sevgi var." ifadelerini kullandı.  

(Cumhuriyet)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı