internet haber sitesi
Reklamı Geç

Yandaş sendikanın yöneticisi taciz iddiasıyla açığa alındı

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkan Yardımcısı öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla açığa alındı. Ortaca Savcılığına geçen günlerde yapılan şikâyet üzerine, açılan soruşturma neticesinde Ortaca’da Felsefe öğretmenliği de yapan, Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkan Yardımcılığı görevini yürüten S.Y. (53) açığa alındı.

Yandaş sendikanın yöneticisi taciz iddiasıyla açığa alındı
Yandaş sendikanın yöneticisi taciz iddiasıyla açığa alındı admin

Yandaş sendikanın yöneticisi  taciz iddiasıyla açığa alındı

Alınan bilgiye göre S.Y. hakkında çok sayıda öğrenciye taciz ettiği ve öğrenci velilerinin olayı öğrenip savcılığa şikâyette bulunması üzerine soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Savcılıkça başlatılan soruşturma neticesinde S.Y.’nin ifadesine başvurulduğu belirtiliyor. 23 öğrenciye taciz ettiği iddia edilen S.Y.’nin Savcılığın talebi doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da açığa alındığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili BirGün’e konuşan Eğitim Sen Muğla Şubesi Başkanı Nuran Aldan bu durumun Eğitim Bir Sen’in eğitime bakışının sonucu olduğunu söyledi. Aldan, “Sonuçta bir eğitimci olarak böyle bir şeyin olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Biz de yeni öğrendik. Araştırıyoruz. Hem eğitimci olması hem de eğitim camiasında mücadele yürütmesi gereken bir sendikanın şube başkan yardımcılığı düzeyinde görev almış bir kişinin böyle bir soruşturma geçiriyor olması çok vahim. Sonuçta bu, bize aynı zamanda bu sendikanın eğitime bakış açısını da gösteriyor” ifadelerini kullandı.

(Birgün)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı