internet haber sitesi
Reklamı Geç

Ünlü iş insanı Gültekin’i öldüren 3 kişinin kimliği tespit edildi

İş insanı Ali Rıza Gültekin'in, Beşiktaş'ta başından tek kurşunla vurularak öldürülmesiyle ilgili 3 saldırganın kimliği belirlendi. Polis, Gültekin'i vuran kişilerin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra kaçan saldırganlar her yerde aranırken, cinayetin nedeni henüz belirlenemedi.

Ünlü iş insanı Gültekin’i öldüren 3 kişinin kimliği tespit edildi
Ünlü iş insanı Gültekin’i öldüren 3 kişinin kimliği tespit edildi admin

Crispino erkek giyim mağazalarının eski sahibi iş adamı Ali Rıza Gültekin dün saat 22.30'da sıralarında Beşiktaş Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanın en üs katında silahlı saldırıya uğradı. Cinayet sırasında Gültekin’in beraberinde resmi polis koruması da bulunuyordu. Gültekin başına isabet eden tek kurşunla yaşamını yitirirken saldırıyı gerçekleştiren 3 kişi olay yerinden kaçtı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Gültekin’i vurduğu iddia edilen 3 kişinin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit edildi ancak cinayetin nedeni henüz belirlenemedi. Kaçan zanlıların aranmasına devam edilirken savcılık, koruma polisi ile olay sırasında içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelemek üzere el koydu. Olay anında içeride bulunan 21 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

2015 YILINDA DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden iş adamı Ali Rıza Gültekin, 2015 yılında da silahlı saldırıya uğramıştı. Gültekin’in 34 FP 7825 plakalı aracına yönelik 2015 yılında Beykoz’da silahlı saldırı girişimi olmuştu. Yaşanan saldırıyı Ali Rıza Gültekin, yara almadan atlatmıştı.

ŞİKE DAVASINDA 4 AY HAPİS YATTI

Gültekin ayrıca futbolda şike soruşturmasında, 2010 yılı Mart ayında tutuklanmış, 4 ay Metris Cezaevi'nde yattıktan sonra 23 Temmuz 2010 tarihinde tahliye edilmişti.

DHA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı