internet haber sitesi
Reklamı Geç

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında o soruyu yine sordu

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu ziyaretine sert tepki gösterdi. Akşener, 'Cuma hutbesinde Cumhuriyet'in kurucularına bir Fatiha'yı çok görenler bir müptezele ziyarete gitti. Dün sosyal medyadan sordum bugün buradan da soruyorum İşgal altındaki 18 adamıza atanan papazlara da gidecek misin?' diye sordu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında o soruyu yine sordu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında o soruyu yine sordu admin

Akşener'in konuşmasından satır başları:

Türk milleti dün işgale izin vermediği gibi bugün de yarın da izin vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bİr tarafta ezana dil uzatanlarla mücadele diyoruz. Diğer tarafta kurucu iradeye savaş açanlarla. Cuma hutbesinde Cumhuriyet’in kurucularına bir Fatiha’yı çok görenler bir müptezele ziyarete gitti. Dün sosyal medyadan sordum bugün buradan da soruyorum. İşgal altındaki 18 adamıza atanan papazlara da gidecek misin? Atatürk’e hakaret eden bir adama gidecek başka bir gün yok muydu? Oraya o adamın bağlı bulunduğu dış merkezlere mesaj vermek içinmi gittin? Sayın Cumhurbaşkanı size sesleniyorum tarihi dizlerden ve fesli müptezelden öğreniyorsunuz. Bu içimizi acıtıyor.

‘MONDROS’U KUTLAMAYA MI GİTTİNİZ?’

Tarihi “Keşke Yunan kazansaydı” diyenden değil gel bizden öğren. O adamı danışmanlığınızdan, Diyanet İşler iBaşkanı’nı da görevden alın. Beyefendi Fransa’da 1. Dünya Savaşı’nın bitişini kutlamaya gitti. Şunu iyi dinle Türkler için 1. Dünya Savaşı İzmir’de bitmiştir. 1. Dünya Savaşı’nı kabul etmeyen ve İstiklal Harbini başlatan Meclis’i temsilen neden gittiniz oraya Mondros’u kutlamaya mı gittiniz?”

‘KRİZ SARAY’I TEĞET GEÇMİŞ’

Kriz Saray’ı teğet geçmiş. 48 yeni araç alınıyor. İktidar muhalefet oy verenleri ateşe atıp AKP’ye oy verenleri kurtarmış değil. kendine oy verenlere sıtını döndü vatandaşı unuttu. Ağlak mütahiti kurtarma planı hazırlayıp burs isteyen öğrenciye fırsatçı diyor. İş isteyeni fırçalıyor destekleri kesmek için fırsat kolluyor. Buradan ilan ediyorum 31 Mart’tan itibaren İYİ Parti olarak o yandaşlara verdiğin paraları toplayacağız. O paralar vatandaşa anasının ak sütü gibi helaldir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı