internet haber sitesi
Reklamı Geç

Sabah yazarı Engin Ardıç hakkında suç duyurusu

Atatürk’e hakaret eden Sabah Yazarı Engin Ardıç hakkında CHP'li gençler suç duyurusunda bulundu. Açıklamada Engin Ardıç için "Geçmişte FETÖ kumpaslarına destek veriyordu" denildi.

Sabah yazarı Engin Ardıç hakkında suç duyurusu
Sabah yazarı Engin Ardıç hakkında suç duyurusu admin

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları üyeleri, 10 Kasım'da “Gülmek yasaktı” başlıklı yazısında “Genelev de kapalı mıydı, çocuktum, bilmiyorum” ifadelerini kullanan Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç hakkında suç duyurusu yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunda Ardıç'ın Atatürk'ü anma törenlerini Türk ulusunu aşağılayacak ve tahrik edecek bir şekilde yazdığı ifade edildi.  Suç duyurusunda Engin Ardıç'ın “Atatürk'ün hatırasına hakaret” ve “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlarını işlediği vurgulandı.

FOTO:SÖZCÜ

“FETÖ KUMPASLARINI DESTEKLİYORDU”

İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Burkay Düzce, Mustafa Kemal Atatürk'ün bir kesimin değil Türk ulusunun önderi olduğunu vurgulayarak Engin Ardıç'ın geçmişte FETÖ kumpaslarına destek verdiğini hatırlattı. Burkay Düzce şunları söyledi: “Dün FETÖ kumpaslarına alkış tutan Engin Ardıç, bugün belirli bir şekilde Türkiye'nin içini boşaltabileceğini düşünüyor. Bizler oldukça, Engin Ardıç ve onun gibi tetikçiler amaçlarına ulaşamayacaklar.”

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı