internet haber sitesi
Reklamı Geç

'Komünist Başkan' Maçoğlu, Tunceli'den adaylığını açıkladı

Tunceli'nin Ovacık ilçesini son 4 yıldır yöneten ve kamuoyunda 'Komünist Başkan' olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde Tunceli belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

'Komünist Başkan' Maçoğlu, Tunceli'den adaylığını açıkladı
'Komünist Başkan' Maçoğlu, Tunceli'den adaylığını açıkladı admin

Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Tunceli il merkezinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Maçoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Sosyalist Meclisler Federasyonu'ndan aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

Maçoğlu, şunları söyledi: "2019'da yapılacak yerel seçimler Tunceli Belediye Başkanlığı'na aday olmak istiyorum. Bunun içinde üyesi olduğum Sosyalist Meclisler Federasyonu'na bugün aday adaylığı başvurusu yaptım. Adaylığım kesinleşirse tabi ki geniş kapsamlı açıklama yapacağım. Bağlı olduğum kurum olan Sosyalist Meclisler Federasyonu şu an çeşitli partiler ile ittifak görüşmelerini sürdürüyor. Benim dışımda da aday adayları var. Ancak, şunu kesinlikle belirtmek istiyorum. İster ben aday gösterileyim, ister başka bir arkadaşım hiç fark etmez, kim aday gösterilirse bütün gücümle seçimleri kazanmak için çalışacağımı da belirtmek istiyorum."

(Sputnik)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı