internet haber sitesi
Reklamı Geç

Son dakika: IŞİD operasyonunda gözaltına alınan zanlı, gazetecilerin sorusuna küfürle karşılık verdi!

IŞİD operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden biri gazetecileri görünce "Çekin daha iyi çekin. Yakışıklıyım değil mi? Allah'a hamdolsun. Çekin, Allah da sizi çeker" dedi. Niçin gözaltına alındınız? Sorusuna ise küfür ederek cevap verdi. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Son dakika: IŞİD operasyonunda gözaltına alınan zanlı, gazetecilerin sorusuna küfürle karşılık verdi!
Son dakika: IŞİD operasyonunda gözaltına alınan zanlı, gazetecilerin sorusuna küfürle karşılık verdi! admin

Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, terör örgütü IŞİD’e üye olduğu öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından bugün sabah saatlerinde daha önce belirlenen 43 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Özel Harekât eşliğinde 200 polisin katıldığı baskınlarda, hakkında yakalama kararı bulunan 43 şüpheliden 33'ü gözaltına alındı. Şüphelilerin sık sık Suriye'ye gidip, gelerek IŞİD terör örgütüne destek verdikleri ileri sürüldü. Şüphelilerin evlerinde çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Şüphelilerin, farklı adlarda kurdukları yardım derneklerinde örgütsel faaliyetlerini sürdürdükleri iddia edildi.

''YAKIŞIKLIYIM DEĞİL Mİ? ALLAH'A HAMDOLSUN''

Konya eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden biri kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Çekin daha iyi çekin. Yakışıklıyım değil mi? Allah'a hamdolsun. Çekin, Allah da sizi çeker" dedi. Niçin gözaltına alındınız? Sorusuna ise küfür ederek cevap verdi. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı