internet haber sitesi
Reklamı Geç

iPhone'unu satıp il başkanınınkini parçalayan MHP'li vekil: Kaldık ya la ortada

ABD’yle Türkiye arasındaki rahip Andrew Brunson krizi sırasında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Apple boykotu çağrısına uyarak telefonunu satan ve il başkanına ait olan iPhone'u parçalatarak ABD'ye tepki gösteren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Brunson’ın serbest bırakılması kararının ardından "Kaldık ya la ortada. İphonumu verin, çok bozuğum ona göre" diye yazdı.

iPhone'unu satıp il başkanınınkini parçalayan MHP'li vekil: Kaldık ya la ortada
iPhone'unu satıp il başkanınınkini parçalayan MHP'li vekil: Kaldık ya la ortada admin

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt , ABD ile Türkiye arasında krize neden olan rahip Andrew Brunson'ın serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Enginyurt krizin başladığı dönemde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  Amerika'nın elektronik ürünlerine boykot uygulamansı için yaptığı çağrıya destek vererek, 15 Ağustos'ta iphone telefonunu satıp yerine Samsung marka telefon satın almıştı. 

MHP’li Enginyurt daha sonra yanında önündeki masada bulunan iPhone telefonu MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz’a parçalaması için vermişti.  MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz da kısa bir açıklamanın ardından elindeki iPhone telefonu yere atmış, ayağının altında kırmıştı. 

MHP’li Enginyurt, daha sonra sosyal medya hesabından,  “Sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN çağrısı üzerine İPhone telefonumu bırakarak Samsung telefon alıyorum”  mesajını paylaşmıştı.

"KALDIK YA LA ORTADA"

ABD'li rahip Brunson'un tahliyesinden sonra ise, MHP’li Enginyurt, dikkat çeken bir tweet attı. 

Enginyurt,  "Brunson yüzünden, Amerikayı protesto edeceğiz diye İphonu kırdık. Brunson ilk uçağa bindi gitti. Arkadaş, Amerikaya'la aram açıldığına mı yanayım, kırılan İPhone mı üzüleyim, Ajan Brunson’un serbest kalmasına mı kızayım. Kaldık ya la ortada. İphonumu verin, çok bozuğum ona göre"  diye yazdı.

"Brunson yüzünden, Amerikayı protesto edeceğiz diye İphonu kırdık.
Brunson ilk uçağa bindi gitti. Arkadaş, Amerikaya'la aram açıldığına mı yanayım, kırılan İPhone mı üzüleyim, Ajan Brunson’un serbest kalmasına mı kızayım. Kaldık ya la ortada. 
İphonumu verin, çok bozuğum ona göre."

GAZETECİYE "LAN" DEMİŞTİ

MHP'li Cemal Enginyurt, son olarak TBMM'de bir gazetecinin İş Bankası hisselerine yönelik sorduğu soruya, "İş Bankası'nda hissen mi var lan" diye cevap verdi.

(Cumhuriyet)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı