internet haber sitesi
Reklamı Geç

Akşener’den Erdoğan’a: Damadınız AA’ya ‘yüzde 52 göster’ dedi mi?

İYİ Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Twitter hesabından çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Akşener’den Erdoğan’a: Damadınız AA’ya ‘yüzde 52 göster’ dedi mi?
Akşener’den Erdoğan’a: Damadınız AA’ya ‘yüzde 52 göster’ dedi mi? admin
Haberin videosu için tıklayın!

İYİ Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek; Erdoğan’ın damadının Anadolu Ajansı’na (AA) AKP’nin oy oranını seçim gecesi saat 21.30’da yüzde 52 olarak ilan etmesini istediğini öne sürdü.

İşte Akşener’in hesabından o çarpıcı iddianın yer aldığı tweet;

4 GÜN ÖNCE EKRANLARA SEÇİM SONUÇLARI YANSIDI

Öte yandan TVNET kanalında ekranlardan seçimlerden dört gün önce Anadolu Ajansı’nın 2018 seçim sonuçları yayınlandı. AA logosuyla paylaşılan görüntüler şok etkisi yarattı.

Hükümete yakın TVNET kanalı ekranlarında önceki gün yayına bir anda Anadolu Ajansı'nın (AA) 2018 seçim tablosunu getirdi.

Yayınlanan oranlar “Akıl Odası” adlı programda 19 Haziran 2018 Salı günü ekranlara yansıdı. AA'nın Seçim 2018 tablosu ve çeşitli partilerin 2018 seçimlerinde aldıkları oy oranları ekrana getirildi. Ekranda Tayyip Erdoğan'ın yüzde 53, Muharrem İnce'nin yüzde 26, Meral Akşener'in yüzde 12, Selahattin Demirtaş'ın yüzde 7, Temel Karamollaoğlu'nun yüzde 1 ve Doğu Perinçek'in ise yüzde 1 oy aldığı görüldü. Ekrana açılan sandık oranının yüzde 100 olduğu yansıtıldı ve ayrıca il il sonuçlar da verildi. Görüntülerin sehven yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. (SÖZCÜ)

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı