internet haber sitesi
Reklamı Geç

HDP'den Erdoğan'a: Hile ve baskıyla oylarımızı çalmayı planlıyor

Erdoğan'ın 'HDP baraj altında kalmalı' sözlerinin ardından HDP Genel Merkezi' sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yaptı.

HDP'den Erdoğan'a: Hile ve baskıyla oylarımızı çalmayı planlıyor
HDP'den Erdoğan'a: Hile ve baskıyla oylarımızı çalmayı planlıyor admin

AKP'li cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 10 Haziran'da partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda basına kapalı olarak düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısı'nda "HDP baraj altında kalmalı, onların baraj altı kalması demek bizim durumumuzun çok daha iyi bir noktaya gelmesi demektir" dediği ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının gündem olmasının ardından HDP Genel Merkezi'nin resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada, "AKP Genel Başkanı Erdoğan açıkça suça teşvik ediyor. HDP'yi baraj altında bırakmak için hile ve baskıyla oylarımızı çalmayı planlıyor. Çünkü HDP Meclis’te olmazsa 400'den fazla vekil kazanacağını biliyor" denilerek HDP'ye ve Demirtaş'a oy çağrısı yapıldı.

 

 

AKP Genel Başkanı Erdoğan açıkça suça teşvik ediyor. HDP'yi baraj altında bırakmak için hile ve baskıyla oylarımızı çalmayı planlıyor. Çünkü HDP Meclis’te olmazsa 400'den fazla vekil kazanacağını biliyor. İşte bunu engellemek için 24 Haziran'da bir oy HDP'ye bir oy Demirtaş'a. pic.twitter.com/UUVWpOIym6

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı