internet haber sitesi
Reklamı Geç

Muharrem İnce Kırklareli’nde halka hitaben konuşuyor

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Kırklareli mitinginde konuştu

Muharrem İnce Kırklareli’nde halka hitaben konuşuyor
Muharrem İnce Kırklareli’nde halka hitaben konuşuyor admin

Yurt gezilireni sürdüren Muharrem İnce’nin bugünkü durağı Trakya. Kırklareli’ne miting için gelen İnce’yi Babaeski gişelerinde yüzlerce araçlık konvoy karşıladı.

CHP’li Gürsel Tekin de ‘Halkın Otobüsü’ ile konvoya katıldı.

Muharrem İnce'ye CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay da eşlik ediyor. İnce’yi CHP Trakya vekilleri Candan Yüceer, Emre Köprülü, Erdin Bican karşıladı. İnce’ye koltuk değneklerine rağmen Selin Sayek Böke, İlhan Cihaner, Ali Şeker, Orhan Sarıbal ve Mehmet Tüm de eşlik ediyor.

FOTO:SÖZCÜ - Mitinge ocak ayında geçirdiği kaza sonucu ayağını kırılan CHP'li Selin Sayek Böke koltuk değnekleri ile katıldı.

FOTO:SÖZCÜ – Mitinge ocak ayında geçirdiği kaza sonucu ayağı kırılan CHP’li Selin Sayek Böke koltuk değnekleri ile katıldı.

İşte İnce’nin konuşmasından satır başları,

“Vicdansız insafsız kim dedi sana. Ba şimdi burada en az 20 milletvekili var. Ben parti rozeti yerine Türk bayrağı astım. 80 milyonun cumhurbaşkanı olacağım için buraya tek başırma çıkıyorum arkadaşlarımı tanıtmıyorum. Hlerkes destek vermek istiyor. Dertleri başka, dertleri sözde benim moralimi bozacaklar. Yalnız olan biri var Türk medyası bugün yalrızdır. Japonya’dan bugün röportaj talep ediyorlar.

“GÜLEN’İN KONUŞMASINDAN KORKUYORLAR”

Dün Amerikalılardan haber geldi. Henüz Türkiye Cumhuriyeti bizden Fetullah Gülen’i usulüne uygun istemedi. Neden istemedi çünkü ‘konuşur diye’ korkar. Eski ortaklıklarını anlatır diye korkuyorlar.

F-35 uçaklarının 6 senedir parasını veriyoruz ama vermiyorlar. Bu uçaklar helikopten gibi yukarıdan aşağı iniyor. Bu uçakları Türkiye’ye niye vermiyorsunuz? Neden seçimden 3 gün önce bu uçakları Türkiye’ye verebileceğinizi açıklıyorsunuz neden? Sizin gözünüzü boyamak için…

DIŞ POLİTİKA ELEŞTİRİSİ

İngiltere 5 yıl büyükelçiyi göndermedi. Bunun nedeni Mustafa Kemal Paşa savaşı kazandı ama devleti kuramaz diye 5 yıl büyükelçi göndermediler.
Atatürk bu savaşı hissetti dedi ki ‘Türkiye’nin etrafına bir barış halkası kurayım’ dedi. Hemen Sadabat Paktı’nı kurdu. Yunanistan, Yugoslavya, Romanya ile Balkan Paktı’nı kurdu.
‘Doğu-batı sağlam olsun ülkemi sağlama alayım’ dedi. Türkiye’de bir yıldır ABD Büyükelçisi yoktur. Türkiye’nin Şam’da büyükelçisi yoktur yıllardır. Dört milyon Suriyeli Türkiye’de 40 milyar dolar para harcamışız.
Nasıl göndereceğiz biz Suriyelileri? Muharrem İnce seçildiğinde ABD ile ilişkiler büyükelçi düzeyinde olacak…

FİLİSTİN MİTİNGİ

Kumkapı’da bugün bir miting yapılıyor. Miting Filistinliler için değildir. Miting seçim için yapılıyor seçim.

BAKLAVA ELEŞTİRİSİ

Muharrem İnce Cumhurbaşkanı seçildiğinde, gelir düzeyini adaletli yapsak herkesin maaşı iki katına çıkar.

Bayram gelince aklımıza baklava gelir değil mi? Tarım Bakanı ‘ithal edelim’ diyor. Bakanın adı Fakıbaba milletin adı fakir baba.  Yav vicdansız Antep fıstığı ithal edilir mi? Sende hiç vicdan yok mu? İki Trakya büyüklüğünde tarım alanı ekilemiyor. Mazotun artışı yüzde 27. Türkiye Cumhuriyeti çiftcisine borçludur. O borcu bu çiftçi çocuğu hemen ödeyecek.

SINAV MI ÖNEMLİ SEÇİM Mİ?

Seçimin tarihi mi önemli sınavın tarihi mi?  Bu ülkenin geleceğini düşünmeyip seçim tarihini düşünerek çocukların geleceğinden ne istiyorsunuz?

ŞEKER FABRİKALARININ SATIŞINA ELEŞTİRİ

Kardeşim sen ne yaptıysan zarar ediyor. Ben soruyorum sana sen hiç Alpullu Şeker Fabrikası yaptın mı? Hem de 1926’da. O şeker fabrikaları keyif için kurulmadı.
Memleketimin çocukları ishalden ölüyordu onlara şekerli su lazımda onun için kuruldu. Cumhuriyetin 3 beyazı 3 siyahı vardı. Ama sen şimdi satıyorsun. Alanlara sesleniyorum sakın ha güvenmeyin. Yeniden gözden geçireceğiz. Bunu böyle bilsin.

ÖRTÜLÜ ÖDENEK ELEŞTİRİSİ

Türkiye’de AKP ile birlikte bir örtülü ödenek tartışması vardı. Kanunu değiştirdiler Cumhurbaşkanı da örtülü öderek kullanır oldu. 2018’in ilk 4 ayında 747 milyon lira kullandılar.
Nereye kullandın bunu seçim çalışmalarına mı kullandın bilelim? Benim cumhurbaşkanlığımda harcamalarımın hapsini iki milletvekiline gösterip öyle imha edeceğim.
Erdoğan oturup tek başına bütçe yapıyor. Allah’ın izniyle cumhurbaşkanı olduğumda bütçe yapma hakkını Meclis’e iade edeceğim.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı