internet haber sitesi
Reklamı Geç

Mayıs ayında kar sürprizi: Yolda kaldılar

Konya’nın Seydişehir ilçesinde başlayan sağanak yağış, kar ve doluya dönünce Konya-Antalya karayolunda onlarca araç yolda kaldı. Sürücülerin hazırlıksız yakalandığı yağış ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Mayıs ayında kar sürprizi: Yolda kaldılar
Mayıs ayında kar sürprizi: Yolda kaldılar admin

Mayıs ayında kar sürprizi: Yolda kaldılarSeydişehir ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış yüksek kesimlerde kar ve dolu olarak etkisini gösterdi.

Foto: Ä°HA

Konya Antalya karayolu üzerinde bulunan 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde sürücüler kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı. Kar ve doluya hazırlıksız yakalanan sürücüler araçları ile karayolu üzerinde ilerlemekte güçlük çekerken onlarca araç ise yolda kaldı.

Foto: Ä°HA

Yolda kalan araçların içerisinde bulunan ve Antalya'dan dönen sürücü ve yolcuların üzerlerindeki şort ile kar ve dolu birikintilerini temizleyerek araçlarını kurtarmaya çalışmaları ilginç görüntü oluşturdu.

Öte yandan, Karayolları ekipleri kara saplanan araçların çıkarılmasına yardımcı oldu. Kar ve dolu yağışına ilk yakalananlardan olan ve aracını kaydıran Taner Polat Antalya'dan Konya'ya gittiğini söyleyerek, “Aniden yağış bastırdı, 20 dakika içerisinde bu hale geldi. Yol kenarında devam ederken böyle kenara düştük” dedi. İHA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı