internet haber sitesi
Reklamı Geç

Iğdır'da patlama: 2 ölü, 14 yaralı

Iğdır’da sanayi sitesinde bulunan tüp gaz bayisinde meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Iğdır'da patlama: 2 ölü, 14 yaralı
Iğdır'da patlama: 2 ölü, 14 yaralı admin
Haberin videosu için tıklayın!

Iğdır Sanayi Sitesi'nde meydana gelen patlamada 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı, çok sayıda iş yeri ile araçta hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, kent merkezindeki Iğdır Sanayi Sitesi'nde tüplerin depolandığı alanda henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle alandaki tüp yüklü kamyon ile çevredeki iş yerleri ve araçlarda yangın çıktı.

Olay yerine polis, itfaiye, belediye ve AFAD ekiplerinin yanı sıra toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) sevk edildi.

Patlamada sanayide iş yeri bulunan Esat Bağcı ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı, çok sayıda iş yeri ve araçta hasar oluştu.

112 Acil Servis ekiplerince, Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan biri müdahalesinin ardından Kars, biri de Erzurum'daki hastanelere sevk edildi.

Patlama nedeniyle bazı iş yerleri çöktü, tüp yüklü kamyon ile bazı araçlar yandı. İş yerleri ile araçlardaki yangın, itfaiye ve TOMA'ların müdahalesiyle söndürüldü.

Soğutma çalışmaları, polis ve itfaiye ekiplerinin incelemesi ile AFAD ve belediye ekiplerinin enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Birgün)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı