internet haber sitesi
Reklamı Geç

Kadınlar CEV Kupası’nda Eczacıbaşı Vitra şampiyon oldu!

Kadınlar CEV Kupası finalinde Belarus'un Minchanka Minsk takımını 3-1'in rövanşında konuk eden Eczacıbaşı VitrA, ilk iki seti kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Eczacıbaşı karşılaşmayı ise setlerde 3-0 kazanmayı bildi.

Kadınlar CEV Kupası’nda Eczacıbaşı Vitra şampiyon oldu!
Kadınlar CEV Kupası’nda Eczacıbaşı Vitra şampiyon oldu! admin

Kadınlar CEV Kupası’nda Eczacıbaşı Vitra şampiyon oldu!

CEV Kupası Finali ilk maçında Minchanka Minsk’i deplasmanda 3-1 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, Burhan Felek’te oynanan rövanş mücadelesinde ilk 2 seti kazanarak kupanın sahibi oldu.

Ligde ve Avrupa’da bu sezon ortaya koyduğu performansla fırtınalar estiren Eczacıbaşı VitrA, CEV Kupası’nın sahibi oldu. Belarus temsilcisi Minchanka Minsk ile finalde eşleşen ve deplasmanda oynanan ilk maçı 3-1 kazanan Eczacıbaşı VitrA, rövanş karşılaşmasını fazla uzatmadı.

Deplasmanda aldığı 3-1’lik galibiyetle mücadeleye çok avantajlı başlayan Eczacıbaşı VitrA, ilk 2 sette rakibi karşısında 25-17 ve 25-17’lik sonuçlar alarak durumu 2-0’a getirdi ve averajla kupayı kazanmayı garantiledi.

Eczacıbaşı VitrA oyuncuları, durumun 2-0’a gelmesinin ardından salonda büyük sevinç yaşadı. Eczacıbaşı son seti de 25-17 kazanarak mücadeleyi 3-0 kazanmayı başardı.

SALON: Burhan Felek

HAKEMLER: Roberto Boris (İtalya), Jana Niklova (Sırbistan)

ECZACIBAŞI VİTRA: Larson, Büşra Kılıçlı, Boskovic, Meliha İsmailoğlu, Adams, Ognjenovic (Simge Şebnem Aköz, Gözde Yılmaz, Hande Baladın, Beyza Arıcı)

MİNCHANKA MİNSK: Palcheuskaya, Sakolchyk, Stoliar, Kavalchuk, Hryshkevich, Barysevich (Haniyeva, Kananovich, Prasolava)

SETLER: 25-17, 25-17, 25-17

SÜRE: 76 dakika (25, 25, 26)

“KUPAYI KAZANDIĞIMIZ İÇİN GURURLUYUZ”

CEV Kupası’nda Minchanka Minsk’i 3-1’in rövanşında 3-0 yenerek şampiyonluğa uzanan Eczacıbaşı VitrA’da antrenör Marco Aurelio Motta açıklamalarda bulundu.

Takımının şampiyonluğu için çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Motta, “Bizim için çok güzel bir akşam. Şampiyonluğu hak ettik ve bugün kupayı kazandık. Çok mutlu ve gururluyum. Takımımı tebrik ediyorum. Çok kaliteli bir ekibiz ve bunu gösterdik. Şimdi bu şampiyonluğun keyfini çıkarmak istiyoruz. Bundan sonraki adımımız da lig için olacak. Tabii ki bugünün keyfini çıkardıktan sonra lige odaklanacağız ve lig şampiyonluğunu da kazanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.“SIRADA ŞAMPİYONLAR LİGİ VAR”

Eczacıbaşı VitrA Başkanı Faruk Eczacıbaşı, şampiyonluk sonrasında sahaya inerek bütün oyuncuları tek tek tebrik etti. Faruk Eczacıbaşı, yaptığı açıklamada şampiyonluk nedeniyle çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Bu takımla gurur duyuyorum. Oyuncularımın hepsi çok iyi oynadı. Çok mutluyum. Bu kupayı kazandık ve sırada Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu var. Seneye bu kupayı da alacağımıza inanıyorum” diye konuştu. (SÖZCÜ)

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı