internet haber sitesi
Reklamı Geç

NASA görselleri kanıt gösterildi: Hava durumuna müdahale ediliyor!

Dengesiz yaşanan hava olayları bazı iddiaları gündeme getirdi. Dünyanın farklı yerlerinden bazı iklim mühendisi bilim insanları iklimlere müdahale edildiğini düşünüyor ve bu iddiaları NASA'nın fotoğraflarına dayandırıyor.

NASA görselleri kanıt gösterildi: Hava durumuna müdahale ediliyor!
NASA görselleri kanıt gösterildi: Hava durumuna müdahale ediliyor! admin

NASA görselleri kanıt gösterildi: Hava durumuna müdahale ediliyor!Jeoloji mühendisi Dane Wigington’ın iddalarına göre iklimlere birileri müdahale ediyor. NASA’nın uyduları tarafından çekilen görselleri bunun en büyük kanıtı olarak gören Wigington, görsellerde hiçbir şeyin doğal olmadığını her fotoğrafın bin kelimeye bedel olduğunu ifade ediyor.

hava-3

Afrika’nın batı sahilleri

Farklı alanlarda çalışmalar yürüten araştırmacıların toplandığı ‘geoengineeringwatch.org’ sitesinde yer alan habere göre, gezegenimiz yaşam sistemlerine inkar edilemez şekilde bir saldırı var. Yüksek toksik ağır metaller ve kimyasallar jetler tarafından atmosfere sistematik olarak püskürtülüyor ve daha sonra son derece güçlü radyo frekansı sinyalleri ile manipüle ediliyor. Bu manipulasyonlar için HAARP, SBX radar, NEXRAD gibi sistemler kullanılıyor. Tüm bu iddialara kanıt olarak aşağıdaki fotoğraflar kanıt gösteriliyor fakat bu konu üzerinde farklı bilim insanlarının farklı yorumları bulunuyor. (SÖZCÜ)

hava2

Afrika’nın batı sahillerinden

hava1

Kaliforniya sahili

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı