internet haber sitesi
Reklamı Geç

Yunan Cumhurbaşkanı ve başkomutanı Keçi Adası’nda gövde gösterisi yaptı

Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos, beraberinde Yunan Genelkurmay Başkanı, milletvekilleri ve gazeteciler olduğu halde 'Yunan Başkomutanı' edasıyla Muğla'nın hemen karşısında işgal edilen Keçi Adası'na çıktı.

Yunan Cumhurbaşkanı ve başkomutanı Keçi Adası’nda gövde gösterisi yaptı
Yunan Cumhurbaşkanı ve başkomutanı Keçi Adası’nda gövde gösterisi yaptı admin
Haberin videosu için tıklayın!

Salı günü gerçekleşen gövde gösterisinde Yunan Cumhurbaşkanı ve beraberindekiler hiçbir engelle karşılaşmadı. Heyet, adada konuşlu askerleri denetledi, Hatıra fotoğrafları çektirdi. Adada bulunan minik kaleciği günün anısına ziyaret etti.

Son dakika haberi… Yunan Cumhurbaşkanı ve başkomutanı Keçi Adası’na çıktıSalı günü gerçekleşen gövde gösterisinde Yunan Cumhurbaşkanı ve beraberindekiler hiçbir engelle karşılaşmadı. Heyet, adada konuşlu askerleri denetledi, Hatıra fotoğrafları çektirdi. Adada bulunan minik kaleciği günün anısına ziyaret etti.

YUNANİSTAN CUMHURBAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI: TOPRAKLARIMIZI SAVUNACAĞIZ

Bu arada, Yunanistan Cumhurbaşkanı Keçi Adası’nda bu tarihi günü izleyen gazetecilere de açıklama yaptı. Pavlopoulos, “Bu ada Yunanistan sınırları içindedir. Uluslararası hukuka ve AB hukukuna uygun olarak topraklarımızı savunacağız. Türkiye, Lozan Antlaşması’na göre Yunan sınırlarına ve toprak bütünlüğüne saygı göstermeli” dedi.

SÖZCÜ DEFALARCA YAZMIŞTI

Türkiye Ege’deki adalarımızı birer birer işgal edildiğini Saygı Öztürk’ün  ‘Ankara yine uyudu, Ege'de 17'nci adamız da işgal edildi’ haberleri ile öğrenirken, varlığından haberdar olduğu adaları Yılmaz Özdil köşesinde resimlerle anlatarak nasıl silahlandırıldığını gözler önüne sermişti.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı