internet haber sitesi
Reklamı Geç

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmir’e gidiyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 12:00'de, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ise yarın saat 14:00'te deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere İzmir'de olacağı açıklandı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmir’e gidiyor
Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmir’e gidiyor admin

İzmir'de 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Seferihisar açıkları olan deprem İstanbul dahil tüm Marmara'da hissedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da incelemelerde bulunmak üzere yarın saat 12:00’de İzmir’de olacağı duyuruldu.

AKŞENER BURSA PROGRAMINI İPTAL ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceği Bursa programı, İzmir’de yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

ESNAFI ZİYARETİNİN ARDINDAN YENİ ÜYELERE ROZET TAKACAKTI

Akşener’in 31 Ekim Cumartesi günü Bursa’da esnaf ziyareti, nikah töreni ve 2000 üyenin partiye katılım törenine katılması planlanmıştı. Program İzmir’de yaşanan ve can kayıplarının da meydana geldiği deprem nedeniyle iptal edildi.

İZMİR’E GİDİYOR

İYİ Parti’den yapılan açıklamada da Genel Başkan Meral Akşener’in yarın saat 14:00’te deprem bölgesinde olacağı belirtildi. Akşener depremin etkilediği ilçeleri ziyaret edecek.

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı