internet haber sitesi
Reklamı Geç

Nikol Paşinyan’ın kızı Mariam Paşinyan Ermenistan’ı karıştırdı

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın kızı Mariam Paşinyan’ın Facebook hesabından yaptığı “Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu. Hayallerimiz, askerlerimiz ve vatanımız hakkındaydı” paylaşımı Ermenileri kızdırdı.

Nikol Paşinyan’ın kızı Mariam Paşinyan Ermenistan’ı karıştırdı
Nikol Paşinyan’ın kızı Mariam Paşinyan Ermenistan’ı karıştırdı admin

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın kızı Mariam Paşinyan’ın, Facebook hesabından yaptığı paylaşıma tepki yağdı. Mariam Paşinyan, Facebook postuna “Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu. Hayallerimiz askerlerimiz ve vatanımız hakkındaydı” yazdı.

Mariam’ın “karamsar” olarak nitelenen paylaşımına tepki gösteren Ermeniler, bu tür paylaşımların “cephedeki askerlerin moralini bozduğunu” iddia etti.

“HAYALLERİMİZ ASKERLERİMİZ VE VATANIMIZ HAKKINDAYDI”

Mariam Paşinyan, Facebook hesabından paylaştığı iletide “Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu. Hayallerimiz askerlerimiz ve vatanımız hakkındaydı” ifadelerine yer verdi.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Paşinyan’ın kızının Dağlık Karabağ ile yaptığı açıklamayı “karamsar” bulan Ermeni basını ve vatandaşları, Mariam’a tepki gösterdi. Paylaşımın cephedeki askerlerin moralini olumsuz yönde etkilediğini savunan Ermeniler, Mariam’ın paylaşımını eleştiri yağmuruna tuttu.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı