internet haber sitesi
Reklamı Geç

Akşener: Hayaller doğalgazda zengin olmuş Türkiye, gerçekler askıda ekmek kampanyası!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında, “Hayaller doğalgazda zengin olmuş Türkiye gerçekler askıda ekmek kampanyası” dedi.

Akşener: Hayaller doğalgazda zengin olmuş Türkiye, gerçekler askıda ekmek kampanyası!
Akşener: Hayaller doğalgazda zengin olmuş Türkiye, gerçekler askıda ekmek kampanyası! admin

Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akşener, Erdoğan’ın duyurduğu doğalgaz ‘müjde’siyle ilgili konuşurken, sözü MHP’nin askıda ekmek kampanyasına getirdi. Akşener, “Doğalgaz bulduk diye caka satıyorsunuz ama bir yandan faturalara zam yapıyorsunuz. Siz ancak gemi üzerinden poz veriyorsunuz. Hayaller doğalgazda zengin olmuş Türkiye gerçekler askıda ekmek kampanyası” diye konuştu.

Akşener, Anayasa Mahkemesi (AYM) tartışmalarıyla ilgili ise, “Türk milletinin temel taşlarıyla oynamaktan bir türlü vazgeçmediniz. Biz iktidar olacağız o ellerin hepsi oralardan çekilecek. AYM’yi tartışacağımıza gelin halktan gizlenen Covid-19 meselesini; bilgisayarı olmadığı için mağdur olan öğrencileri; Türkiye’nin dış politikadaki yalnızlığını; şiddet gören, öldürülen kadınlarımızı; gelin 8 liraya dayanan doları, işsiz gençleri, geçinemeyen vatandaşımızı tartışalım” ifadelerini kullandı.

Akşener’in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“AYM’Yİ TARTIŞACAĞIMIZA MAĞDUR ÖĞRENCİLERİ, COVİD-19 MESELESİNİ KONUŞALIM”

“Bir taraftan çıkıp ‘Burası kabile devleti değil’ diyeceksiniz, öbür taraftan küçük ortağına ‘AYM’yi istemezük’ dedirtmek ne dürüstlüğü ne ahlaka ne de devlet insanlığına yakışmaz.”

“Şahsi ikbal derdine düşmüş bir anlayışın ne ülkeye ne de millete bir hayrı olmaz. Anayasayı korumakla vatandaşımızın hak ve hukukunu korumakla görevli AYM sistemli bir şekilde tartışmaya açıldı. Erdoğan Meclis bir adım atarsa ben de desteklerim dedi. Son olarak AYM’nin bir üyesi çıktı kendi kurumunu siyasi malzeme yapmak isteyenlerin önüne altın tepside bu imkanı verip üzerine tüy dikti. AYM’ler medeni dünyada demokratik ülkelerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Sesleniyorum Türk milletinin temel taşlarıyla oynamaktan bir türlü vazgeçmediniz. Biz iktidar olacağız o ellerin hepsi oralardan çekilecek. AYM’yi tartışacağımıza gelin halktan gizlenen Cvid-19 meselesini; bilgisayarı olmadığı için mağdur olan öğrencileri; Türkiye’nin dış politikadaki yalnızlığını; şiddet gören, öldürülen kadınlarımızı; gelin 8 liraya dayanan doları, işsiz gençleri, geçinemeyen vatandaşımızı tartışalım. Ama siz istemezsiniz, işinize gelmez. Milletin derdini tartışmaya yüzünüz yok. sizin derdiniz AYM ile değil sizin derdiniz bizzat hukukun kendisiyle.”

ASKIDA EKMEK KAMPANYASINA ELEŞTİRİ

“Bu zaten geleneğimizde var ama orta yerde parti logolu askı yaptırarak değil fırında üsturuplu yapılan bir uygulama. Asıl dikkat edilmesi gereken gerçek şu hem ekonomi uçuyor deyip hem de askıda ekmek kampanyası başlatıyorsanız biriniz yalan söylüyor demektir. Ne var ki yalanlar artık dikiş tutmuyor. Milletimiz o yalanı yaşayarak görüyor.”

“HAYALLERDE DOĞALGAZDA ZENGİN OLMUŞ, GERÇEKLER ASKIDA EKMEK KAMPANYASI”

“Biliyorsunuz Erdoğan müjdelerini hep sıkıştığı anlara saklar. Yeni bir doğalgaz müjdesini verdi. Milletimizin yararına olan her keşfi memnuniyetle karşılarız ama artık sıktı be kardeşim. Havalar soğuyor, millet daha fazla doğalgaz yakmaya başlayacak. Doğalgaz bulduk diye caka satıyorsunuz ama bir yandan faturalara zam yapıyorsunuz. Siz ancak gemi üzerinden poz veriyorsunuz. Hayaller doğalgazda zengin olmuş Türkiye gerçekler askıda ekmek kampanyası.”

“BUGÜNE KADAR Kİ EN İDDİASIZ BÜTÇE”

“Bu bütçe bugüne kadar olan ki bütçeler arasında en iddiasız olanı, en milletten kopuk olanı. Görünen o ki yeni yılda da millete sabret diyenler yeni yılda da lüks hayatlarını devam ettirecekler. ”

BAKAN ZİYA SELÇUK’A: 6 MİLYON ÖĞRENCİ!

“Milli Eğitim Bakanı 1.5 milyon diyor ama yaklaşık 6 milyon öğrencimizin uzaktan öğretim için bilgisayar, televizyon veya tableti yok. Ey muhterem eğer bugün elinizle yarattığınız fırsat eşitsizliği o gün olsaydı ben bugün buradan hitap ediyor olamazdım, ey Erdoğan sen de o koltukta oturamazdın. Bu fırsat eşitsizliğini hayata geçiren sensin.”

Tele1

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı