internet haber sitesi
Reklamı Geç

Aliyev sosyal medya hesabından duyurdu: Madagiz’de Azerbaycan bayrağı göndere çekildi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan ordusunun Ermenistan işgali altındaki Ağdere’nin Madagiz bölgesinde Azerbaycan bayrağını göndere çektiğini duyurdu.

Aliyev sosyal medya hesabından duyurdu: Madagiz’de Azerbaycan bayrağı göndere çekildi
Aliyev sosyal medya hesabından duyurdu: Madagiz’de Azerbaycan bayrağı göndere çekildi admin

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için Ermenistan'a yönelik başlattığı operasyon sürüyor.

Ermenistan işgali altındaki Ağdere'nin Madagiz bölgesinde yaşanan yeni gelişmeyi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, sosyal medya hesabından duyurdu.

Aliyev, Madagiz bölgesinin tamamen Ermenistan'ın işgalinden kurtarıldığını duyurdu. Aliyev, paylaşımında “Madagiz bizimdir, Karabağ Azerbaycan’dır” ifadelerini kullandı.

7 KÖY DAHA GERİ ALINDI

Twitter hesabından Madagiz’in adının Suqovuşan olarak değiştirildiğini duyuran Aliyev, cephe hattındaki son gelişmeleri de aktararak Terter’de 1, Cebrayil’de 5 ve Füzuli’de 1 köyün daha Ermenistan işgalinden kurtarıldığını belirtti.

PAŞİNYAN: ÇOK FAZLA ZAYİATIMIZ VAR

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, halka sesleniş konuşmasında çok fazla zayiatlarının olduğunu ifade etti.

Devlet Başkanlığına ait sosyal medya hesaplarında Rusça, Ermenice ve İngilizce olarak yayınlanan konuşmada Paşinyan'ın oldukça gergin olduğu gözlemlendi.

Başbakan Paşinyan, “Gönüllülerimiz ile kutsal toprakları kurtarmak için başlattığımız savaşın üzerinden 1 hafta geçti. Çok fazla sivil ve askeri kaybımız var ancak düşman stratejimizi hala çözemedi. Askerlerimiz ve gönüllülerimiz hiçbir çabadan kaçınmıyor ve eşi benzeri görülmemiş kahramanlık örneği gösteriyor” diyerek halkına moral vermeye çalıştı.

(SÖZCÜ)

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı