internet haber sitesi
Reklamı Geç

Uluslararası ajanslar duyurdu: Azerbaycan, Karabağ’ı yoğun bombardıman altına aldı

Azerbaycan ordusu Ermenistan işgali altındaki Karabağ'ı yoğun bombardıman altına aldığı haberleri geliyor. Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuna ait 1.2 milyar doları aşan askeri teçhizat ve mühimmatların imha edildiğini duyurdu.

Uluslararası ajanslar duyurdu: Azerbaycan, Karabağ’ı yoğun bombardıman altına aldı
Uluslararası ajanslar duyurdu: Azerbaycan, Karabağ’ı yoğun bombardıman altına aldı admin

6 gün önce Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırılarının ardından Azerbaycan’ın başlattığı karşı saldırı yoğunlaşarak devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, işgal altındaki toprakların kurtarılması için başlatılan karşı saldırılarda ağır kayıp veren Ermenistan’a büyük darbe vurulduğu açıkladı.

Uluslararası ajanslar da Azerbaycan ordusunun  işgal altındaki Karabağ’a yoğun bombardıman düzenlendiğini duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, başlatılan karşı saldırılarda  son beş günde Ermenistan ordusuna ait 1.2 milyar doları aşan askeri teçhizat ve mühimmatların imha edildiğini duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın, son beş günlük çatışma bilançosuna ilişkin yaptığı açıklamada,  “200 düşman tankı ve diğer zırhlı araçları, 228 topçu parçası, roketatar, havan ve 30 hava savunma cihazı, 6 komuta- kontrol ve komuta gözlem noktası, 5 mühimmat deposu, 110’dan fazla araç ve bir S-300 hava savunma füzesi sistemi imha edildi” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı