internet haber sitesi
Reklamı Geç

Acı haberi bakanlık duyurdu: Bir şehit

Hakkari'de sürdürülen 'Yıldırım-2 Cilo Operasyonu'ndan acı haber geldi. İçişleri Bakanlığı, teröristlerle çıkan çatışmada bir askerimizin şehit düştüğünü duyurdu. Öte yandan operasyonda 2 teröristin de ölü olarak ele geçirildiği belirtildi.

Acı haberi bakanlık duyurdu: Bir şehit
Acı haberi bakanlık duyurdu: Bir şehit admin

Acı haberi İçişleri Bakanlığı duyurdu. Hakkari’de yürütülen operasyonda bir askerimizin şehit düştüğü belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*Yıldırım-2 Cilo Operasyonu kapsamında, Hakkari Yüksekova kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda, mağarada kıstırılan teröristlerle çıkan çatışmada, bir Jandarma Astsubayımız şehit olmuştur.

*Operasyonda, 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Kahraman Jandarma Astsubayımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

3 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

İçişleri Bakanlığı, 8 Eylül tarihinde Van’da başlatılan Yıldırım-10 Norduz Operasyonu kapsamında Çatak ilçesi kırsalında 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonda 1 Jandarma yüzbaşı ile 2 Jandarma uzman çavuşun şehit olduğunu ve 1 Jandarma yarbayın yaralandığını duyurmuştu.

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı