internet haber sitesi
Reklamı Geç

Metroda iğrenç olay!

İzmir'de metroda 15 yaşındaki bir genç kızın fotoğraflarını çeken emekli hakim M.E., çevredekilerin müdahalesi ile yakalandı. Fotoğraf çekmediğini iddia eden ve emekli hakim olduğunu söyleyen M.E.'nin telefonunu kontrol eden vatandaşlar genç kızın fotoğraflarıyla karşılaştı. Şikayet üzerine adliyeye sevk edilen M.E. serbest bırakıldı. M.E.'nin ifadesinde Ben özellikle kimsenin fotoğrafını çekmedim. Telefonumu yeni aldığım için kamerasını denemek istedim ve tramvayın içine rastgele doğrulttum" dediği öğrenildi.

Metroda iğrenç olay!
Metroda iğrenç olay! admin

zmir Bostanlı'da metroya binen genç kız, karşısında oturan M.E.’nin fotoğraflarını çektiğinden şüphelendi. M.E.’ye tepki gösteren genç kıza metroda bulunan vatandaşlar da destek oldu.

Fotoğraf çekmediğini iddia eden ve kendisini ’emekli hakimim’ diye savunan M.E.’nin telefonu vatandaşlar tarafından kontrol edilmek istendi.

TELEFON AÇILDI GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Telefonun fotoğraf galerisine girmemekte direnen M.E.’nin telefonu açıldığında ise genç kızın fotoğraflarını çektiği anlaşıldı. Telefonda fotoğraflarını gören genç kız ise “Ben daha 15 yaşındayım sapık” diyerek tepki gösterdi.

“KAMERASINI DENEMEK İSTEDİM”

Şikayet üzerine, M.E. hakkında soruşturma başlatıldı. İkmalen dosya üzerinden adliyeye sevk edilen ifadesinde M.E.’nin, “Ben özellikle kimsenin fotoğrafını çekmedim. Telefonumu yeni aldığım için kamerasını denemek istedim ve tramvayın içine rastgele doğrulttum” dediği öğrenildi.  Dosyanın incelenmesinin ardından hakim, savcılıkça serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Metroda yaşananlar ise olaya müdahale eden Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri tarafından kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı.

Paylaşımda “Tramvayda genç bir kadının fotoğraflarını çeken kişi “emekli hakimim” diyerek kendini aklamaya çalıştı. İzmir’de yaşanan olayda üyemiz ve çevredekilerin müdahalesi ile fotoğraf tespit edildi. Taciz karşısında asla yalnız yürümeyeceksin” ifadelerine yer verildi.

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı