internet haber sitesi
Reklamı Geç

Fındıklı Belediye Başkanı, kayyum atanacağı söylentisi üzerine sokağa çıkan halka seslendi

Fındıklı Belediyesi’ne kayyum atanacağı yönündeki söylentiler üzerine Fındıklı halkı belediye başkanıyla dayanışmak için sokağa çıktı. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, toplanan halka bir açıklama yaparak, “Her şey herkese rağmen çok güzel olacak” dedi.

Fındıklı Belediye Başkanı, kayyum atanacağı söylentisi üzerine sokağa çıkan halka seslendi
Fındıklı Belediye Başkanı, kayyum atanacağı söylentisi üzerine sokağa çıkan halka seslendi admin

Rize Fındıklı Belediyesi’ne kayyum atanacağı yönündeki söylentiler üzerine halk belediyesine sahip çıktı. Toplanan kalabalığa seslenen Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 3. yılında olduğunu hatırlatarak, “Bugün, Genel Başkanımız bu ülkede hak, hukuk, adalet için yola çıkmıştı bir yıl önce. Biz hak, hukuk, adalet için bedenimizi toprağa yatıran bir anlayıştanız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘HER ŞEY HERKESE RAĞMEN GÜZEL OLACAK’

“Her şey herkese rağmen çok güzel olacak” diyen Çervatoğlu, “İyi ki varsınız, iyi ki sizin evladınız, sizin kardeşiniz, sizin omuzdaşınızım. Bu benim için büyük bir onur” ifadelerini kullandı.

EMNİYET, KALABALIĞIN DAĞILMASINI İSTEDİ

Öte yandan, Emniyet’in kalabalığın dağıtılması yönündeki uyarıları da kameralara yansıdı. Belediye Başkanı Çervatoğlu, Emniyet’in müdahale etme girişimlerine karşılık, “Biz cenazemizi de kaldırmasını pandemi koşullarında bileniz. Fındıklı olarak, pandemi koşullarında en iyi çalışmayı yapan ilçeyiz. Kaymakamlıktan teşekkür almış bir ilçeyiz. Bu desteği bütün ülke gördü. Bu kadar korku ve kaygıya da gerek yok sevgili emniyet mensupları. Siz bizsiniz, biz siziz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı