internet haber sitesi
Reklamı Geç

Nefret söyleminden Atatürk'e hakarete kadar her ayak var! AKP’li Meclis üyesinin eski marifetleri de ortaya çıktı!

Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından öldürülen Zeynep Şenpınar’ın cinayetini, meşrulaştıran AKP’li meclis üyesi Hamudllah Arvas‘ın sosyal medya üzerinden yaptığı nefret içerikli paylaşımlar ortaya çıktı.

Nefret söyleminden Atatürk'e hakarete kadar her ayak var! AKP’li Meclis üyesinin eski marifetleri de ortaya çıktı!
Nefret söyleminden Atatürk'e hakarete kadar her ayak var! AKP’li Meclis üyesinin eski marifetleri de ortaya çıktı! admin

Zeynep Şenpınar’ın öldürülmesini “Hikaye aynı; özgürlük düşkünü bir kadın ve gayrimeşru yaşantısı içinde geçen bir ölüm hikayesi” sözleriyle meşrulaştıran Arvas’ın sosyal medya hesabından yaptığı nefret içerikli paylaşımlar ortaya çıktı.

Hamdullah Arvas’ın çocuk istismarında bulunarak yaptığı bir paylaşımda “Kara çarşaf yasaklansın diyen deyyuslar. Medeniyet dediğiniz açılıp saçılmaksa desenize hayvanlar sizden daha medeni” sözlerine yer verdi.

Arvas’ın nefret içerikli yaptığı bir başka paylaşımda ise yılbaşı kutlamalarını hedef alarak “Ey iman edenler Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyiniz” ifadelerine yer verdiği görülüyor.

ATATÜRK’E DE HAKARET ETTİ!

AKP’li Hamdullah Arvas’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir başka paylaşımda ise 19 Maysıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayarmı’nda Mustafa Kemal Atatürk’i hedef alarak yaptığı paylaşımda “Benim Atam Hz.Muhammedin yolundan giden S.Eyyubidir, Fatih’tir, Abdülhamit Handır. Benim Atam islami yücelten ve milletine her anlamda örnek olandır Benim Atam kendi zevki sefa çekerken milleti açlıkla ve yaskalarla perişan olan sözde kahraman zat değildir” ifadelerini kullandı.

Arvas’ın FETÖ ile özdeşleşen ‘maklubeli’ bir toplantıya katıldığı da ortaya çıktı.

Tele1
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı