internet haber sitesi
Reklamı Geç

ePTTAVM’den ücretsiz maske nasıl alınır? İBB’den ücretsiz maske açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından ücretsiz maske temini ile ilgili açıklamalarda bulundu. PTT'nin online alışveriş sistemi ePTTAVM üzerinden ücretsiz maske temin edilebileceği açıklandı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da toplu ulaşımlarda maske takma zorunluluğu getirilmişti. Peki ücretsiz maske nasıl alınır?

ePTTAVM’den ücretsiz maske nasıl alınır? İBB’den ücretsiz maske açıklaması!
ePTTAVM’den ücretsiz maske nasıl alınır? İBB’den ücretsiz maske açıklaması! admin

İstanbul’da otobüs, metro, metrobüs ve vapur gibi ulaşım araçlarında maske takma zorunluluğu getirilmiş, İBB tarafından 100 bin adet maske dağıtımı yapılacağı açıklanmıştı.

Bu gelişmenin ardından bugün ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından ücretsiz maske temini ile ilgili paylaşımda bulundu.

İmamoğlu, Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kararı doğrultusunda ePTTAVM.com üzerinden vatandaşlar ücretsiz maske temini sağlanacağını duyurdu. Peki online ücretsiz maske nasıl alınır?

EKREM İMAMOĞLU SOSYAL MEDYA’DAN PAYLAŞTI

Ücretsiz maske temini ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “Sağlığımız için, zorunlu olarak bulunduğumuz toplu taşıma araçlarında ve ortamlarda lütfen maske kullanalım. T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın kararıyla online olarak ücretsiz maske temini sağlanmakta. Lütfen talep ediniz.” açıklamalarına yer verdi.

ePTTAVM İLE ÜCRETSİZ MASKE NASIL ALINIR?

Ücretsiz maske temini için maske.epttavm.com adresine giriş yapabilirsiniz

Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır.

Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.

PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

Ücretsiz maske temini 65 yaş üzeri ve 20 yaş altındaki vatandaşları kapsamamaktadır. T.C kimlik numaranız ile doğrulama yapıldıktan sonra belirtilen yaş kriterlerine uymanız durumunda maskeniz tarafınıza gönderilecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı