internet haber sitesi
Reklamı Geç

İtalya’daki ölü sayısı 233 oldu!

Corona virüsünün etkisinden kurtulamayan Avrupa'nın merkezindeki İtalya'da ölü sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak açıklanan verilere göre ülkede Corona virüsünden ölenlerin sayısı 197'den 233'e çıktı.

İtalya’daki ölü sayısı 233 oldu!
İtalya’daki ölü sayısı 233 oldu! admin

Çin’in Wuhan kentinden dünyaya yayılan Corona virüsü son olarak Avrupa’da İtalya’yı etkisi altına aldı.

Ülkenin kuzeyindeki şehir ve kasabalarda yaygın olarak görülen Corona vakaları sonrası birçok ülke bölgeye uçuşlarını askıya aldı.

Sağlık Bakanlığı yetkililerinin yaptığı son açıklamaya göre ülkedeki vaka sayısı 4636’dan 5883’e yükseldi. Yetkililer virüsün ülkedeki yayılma hızının gittikçe yavaşladığını bildirdi.

Ölenlerin sayısı ise 197’den 233’e çıktı.

Fransa’daki Corona virüsü vakalarında ise ölü sayısının 16’ya yükseldiği bildirildi.

Kuzey İtalya’da turistlik mekanların çoğu boş kaldı. Reuters

TÜRKİYE UÇUŞLARI DURDURDU

1 Mart’tan itibaren geçerli olmak üzere, Türkiye ile İtalya, Türkiye ile Güney Kore, Türkiye ile Irak arasında gidiş-geliş tüm yolcu uçuşları tedbiren durdurulmuştu.

Bakanlıktan ölümcül virüsle ilgili yapılan son açıklamada ise İstanbul’daki Yedikule Hastanesi’ndeki şüpheli vakanın başka bir Corona tipi virüs olduğu belirtilmişti.

Açıklamada, “Yedikule Hastanesi’nde konulan tanı, Yeni Koronavirüs (COVID-19) değil, Human Koronavirüs NL63 tanısıdır. Virüs ailesinin çok eskiden beri iyi bilinen bir tipidir. Yol açtığı rahatsızlık basit soğuk algınlığıdır. Hastamıza acil şifalar diliyoruz. Mücadelemiz, virüsün yeni tipiyle” denilmişti.

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı