internet haber sitesi
Reklamı Geç

Manisa 5.1 büyüklüğünde deprem!

Türkiye, Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmaya çalışırken, korkutan bir haber de Manisa'dan geldi. 'Son dakika' haberine göre; Manisa Kırkağaç'ta AFAD'ın ölçümlerine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.1 olarak veriyor.

Manisa 5.1 büyüklüğünde deprem!
Manisa 5.1 büyüklüğünde deprem! admin

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 14.26’da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Paniğe neden olan depremle birlikte vatandaşlar, sokaklara çıktı.

AFAD’a göre 6.98, Kandilli Rasathanesi’ne göre ise 9.1 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem, Manisa’nın yanı sıra İzmir, Aydın, Denizli, Uşak, Kütahya, Bursa ve Balıkesir’de de hissedildi.

Manisa Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Depremde can kaybı, yaralanma ve herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD), depremin büyüklüğünü 4.8, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 5.1 olarak açıkladı.

Manisa Kırkağaç’a bağlı Karakurt köyü muhtarı, depremde önceki depremde hasar gören bir binanın yıkıldığını açıkladı

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı