internet haber sitesi
Reklamı Geç

Tuğçe Kazaz’dan Atatürk’e yönelik çapsız açıklamalar!

Sürekli din değişmesiyle bilinen model Tuğçe Kazaz, Atatürk’ün dini unutturmak ve Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir ögeymiş gibi gösterdiğini ve dinsizliği getirdiğini söyleyerek Türk milletinin tepkisini üstünde topladı.

Tuğçe Kazaz’dan Atatürk’e yönelik çapsız açıklamalar!
Tuğçe Kazaz’dan Atatürk’e yönelik çapsız açıklamalar! admin

Manken Tuğçe Kazaz, Kemalizm’in bir din olduğunu, Atatürk’ün Osmanlı döneminde yürürlükte olan saltanatı dini yok etmek için kaldırmak istediğini belirtti. Atatürk’ün dini unutturmak ve Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini söyleyen Kazaz, Atatürk’ü dinsizliği getirmekle suçlayarak hakaret etti.

BİR ÇOK DEFA DİN DEĞİŞTİRMİŞTİ

2005 yılında evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hristiyanlığı seçen Tuğçe Kazaz, 3 yıl sonra eşine boşanma davası açmış ve Budist olmaya karar vermişti. Budist olmak için  Kalamış’taki bir mekanda toplantılara katılan ünlü model, Budizm’in ilk basamağı olan “hizmet” kısmında pes etmiş ve burada kendisine tuvalet temizliği yaptırılınca “Hizmetçi değilim” diyerek Budizm sevdasından da vazgeçmişti. Tuğçe Kazaz, 2014 yılında tekrar din değiştirmiş ve müslüman olmuştu.

Tuğçe Kazaz’ın paylaştığı Atatürk'e ağır hakaretler barındıran son video sonrası sosyal medya ayağa kalktı.
İşte tepki çeken o video:

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı