internet haber sitesi
Reklamı Geç

İstanbullulardan "Kanal İstanbul'a hayır" kuyruğu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul ÇED raporuna vatandaşı itiraz etmeye çağırdıktan sonra, İstanbul'daki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde uzun kuyruklar oluştuğu görüldü. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde oluşan uzun kuyruklar dün olduğu gibi bugün de devam etti.

İstanbullulardan
İstanbullulardan admin

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul ÇED raporuna vatandaşı itiraz etmeye çağırdıktan sonra, İstanbul'daki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde uzun kuyruklar oluşmaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Kanal İstanbul’a neden karşı olduğunu 15 maddede açıkladığı bir basın toplantısı düzenlemişti. Kanal İstanbul için açıklanan ÇED raporunun 10 günlük askı süresinde itirazlara dahil olacaklarını ifade eden İmamoğlu, vatandaşa da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dilekçe yazarak itiraz etme çağrısında bulunmuştu.

Bu çağrıdan sonra İstanbul'daki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde dün hareketlilik gözlenmiş e kuyruklar oluşmuştu.

"VATANDAŞLARIMIZ İNATLA BEKLİYOR"

Dün olduğu gibi bugün de Kanal İstanbul ÇED Raporu'na itiraz etmek için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne giden İstanbullular uzun kuyruklar oluşturdu.

CHP'li Kadir Gökmen Öğüt de kuyrukta bekleyenler için açıklama yaptı. CHP'li Öğüt, "İstanbul Kanalı ile ilgili olarak Bakanlığa vermek için vatandaşlarımız dilekçelerini hazırladılar, kuyruğa girdiler. Saatlerce süren kuyrukların sonunda dilekçesini verebilen var, veremeyen var. Vatandaşlarımız inatla bekliyor. Bu sürenin uzatılması gerektiğini, memur sayısının arttırılması gerektiğini iktidara bir kez daha hatırlatıyoruz" diye belirtti.

(OdaTV)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı