internet haber sitesi
Reklamı Geç

Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan balerin Ceren Özdemir, ağır yaralandı. Şüpheli kaçarken, genç kız ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Özdemir'in ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti
Evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir hayatını kaybetti admin

'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan balerin Ceren Özdemir (20), ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

balerin Ceren Özdemir ile ilgili görsel sonucu

Ordu'nun  ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, kanlar içerisinde yığıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan balerin Ceren Özdemir tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

balerin Ceren Özdemir ile ilgili görsel sonucu

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Özdemir'in ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

BAŞHEKİM AÇIKLAMA YAPTI

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir'in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek "Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz" dedi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

(DHA)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı