internet haber sitesi
Reklamı Geç

Şanlıurfa’daki tugay komutanlığında patlama! Çok sayıda yaralı var

Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında art arda patlamalar meydana geldi. Şanlıurfa Valisi Erin, patlamada 9 personelin yaralandığını açıkladı.

Şanlıurfa’daki tugay komutanlığında patlama! Çok sayıda yaralı var
Şanlıurfa’daki tugay komutanlığında patlama! Çok sayıda yaralı var admin

Bugün saat 22.50 sıralarında Şanlıurfa kent merkezindeki 20’nci Zırhlı Tugay Komutanılığı çevresinde iki patlama meydana geldi.

İşte o anlar:

Kentin hemen tamamında duyulan şiddetli patlamaların ardından bölgeden dumanlar yükselmeye başladı. İhbarla olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İLK AÇIKLAMA VALİLİKTEN

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Saat 22.30 sularında ilimiz askeri yerleşkesi içinde bulunan bir mühimmat deposunda iki ayrı patlama meydana gelmiştir.

Söz konusu depoyu korumakla görevli 14 personelimiz, meydana gelen patlama sonucunda yaralanmıştır. Yaralı personelimiz ilimizde bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmış olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir” dedi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Patlama sonrası bir açıklama da Milli Savunma Bakanlığı’ndan geldi. Açıklamada, “Şanlıurfa'da bulunan 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na ait bir hafif silah mühimmat deposunda henüz tespit edilemeyen nedenle saat 22.50 sularında patlama meydana gelmiştir. Patlamada yaralanan personel hastaneye sevk edilmiş, çıkan yangın kontrol altına alınmış ve olay bölgesinin çevre emniyeti tam olarak sağlanmıştır” ifadeleri kullanıldı. (AA/DHA)

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı