internet haber sitesi
Reklamı Geç

Otogarın yönetimini resmen devralan İBB'nin ilk icraatı giriş çıkış ücretlerinde indirim oldu

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın İBB'ye devredilmesi ile birlikte otobüs giriş- çıkış ücretleri 130 TL'den 80 TL'ye düşürüldü. Kararın otobüsçüleri sevindirdiğini belirten Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, uygulamanın bilet fiyatlarına bir etkisi olmayacağını söyledi.

Otogarın yönetimini resmen devralan İBB'nin ilk icraatı giriş çıkış ücretlerinde indirim oldu
Otogarın yönetimini resmen devralan İBB'nin ilk icraatı giriş çıkış ücretlerinde indirim oldu admin

Sözcü'nün haberine göre; İBB, Otogarın devralınması ile birlikte ilk icraat olarak 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs giriş- çıkış ücretlerinde yüzde 40’a yakın bir indirime gidildi. Daha önce otobüsçülerin 130 TL ödediği giriş- çıkış ücreti İBB’nin kararı ile 80 TL’ye düşürüldü.

‘BU İNDİRİM BİLET FİYATLARINA YANSIMAZ’

Karardan memnun olan Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal “Yönetim artık İBB’de … Otobüsçülerin maliyetleri çok fazla arttı. İBB’nin bu kararı maliyetimizi biraz olsun azaltacak. Ayrıca bu indirim biletlere yansımaz çünkü maliyetlerimiz çok fazla arttı.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıklamıştı. Otogar’ın işletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldırım'ın yaptığı açıklamada ise belediye ile görüşme halinde olduklarını ve otogarı boşaltacaklarını söylemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı